TechAddikt Hírek A szórakozás új dimenzióját ígéri a Sony Android alapú 4K televíziója

A szórakozás új dimenzióját ígéri a Sony Android alapú 4K televíziója

Úgy tűnik, a Sony felülmúlja a televíziózással kapcsolatos eddigi tapasztalatainkat az új BRAVIA 2015-ös bevezetésével.

sony_x83c

Szenzációs 4K képminőség, könnyed Smart TV felhasználói élmény – az Android TV és a Sony egyérintéses kombinációjáról nem is beszélve – ultravékony kialakítás és tökéletes részletgazdagságú, nagy felbontású hang kompromisszumok nélkül.

4K Processzor X1 a tökéletes 4K képekért

Az idei év újdonsága, hogy az erőteljes, Sony 4K Processzor X1-nek köszönhetően lenyűgöző tisztasággal tekinthet meg bármit – legyen az 4K, HD, SD tartalom vagy akár alacsonyabb minőségű internetes videó. A teljesítménynövelt X1 chip a szenzációs 4K kép kulcsa, nagyobb tisztaság, briliáns színek és magas kontraszt bármely tartalom esetén. Minden forrást intelligens módon analizál, hogy igazán lenyűgöző 4K részletességű élményt biztosíthasson. Mind az SD, mind a HD tartalmat feljavítja a 4K minőséget megközelítő színvonalra. Bármit is nézzen, élethű színeket és kifinomult textúrát kap. A csökkentett képzaj és a dinamikusan fejlődő kontraszt hozzájárul a világos, csillogó kiemelések és a gazdag, mély feketék eléréséhez.

Fedezzen fel egy új világot az Android TV-vel

Idén először, az Android TV™ még okosabbá teszi a televíziózást, mint valaha. Képzeljen el bármit, amit szívesen csinál a táblagépén, vagy az okostelefonján: csak most nagy képernyőn. A Sony Android TV mindezt életre kelti a nappalijában, elérhetővé téve a filmek, zenék, fotók, játékok, keresők és alkalmazások felfedezését. Mindezt a Sony kivételes kép- és hangminőségével ötvözve.

A beépített mikrofonon keresztül az érintőpanellel ellátott távkapcsolóval, vagy akár a hangvezérlés használatával tartalmat kereshet, kérdéseket tehet fel, és irányíthatja a televíziót. A Google Cast Ready használatával pedig könnyedén küldhet információt okostelefonról vagy táblagépről a televíziónak.

Ragadja meg az intuitív, érintőpanellel ellátott távvezérlőt: az egyérintéses szórakoztatás lehetővé teszi a kényelmes válogatást a TV csatornák között, az internetes videók, képek és más tartalmak elérése mellett.

Ultravékony kialakítás, a világ legkarcsúbb 4K TV készüléke

Ebben az évben a BRAVIA nemcsak okosabbá vált, hanem vékonyabb is lett. A lenyűgöző X90C készülék mindössze 4.9 mm, a falra szerelhető konzolnak köszönhetően akár fel is függeszthetjük, így valóban olyan akár egy műalkotás.

Tapasztalja meg a lehető legrészletesebb hangzás élményét

A nagyfelbontású hang (Hi-Res Audio) 2015-ben debütál az X94C és az X93C televíziókban. A nagyfelbontású audio minden hangfelvételnél működik. Keltse életre a zenét a finom részletek reprodukálásával.

A DSEE HX-nek köszönhetően bármely tartalom hangja– legyen az párbeszéd, zene, vagy valami más – automatikusan feljavított, megközelítve ezzel a naékonyk., jelen közlemény idejében. agy felbontású hangminőséget a még inkább élethű audio élményért.

A Sony BRAVIA 4K és Full HD televíziók új szériája 2015 februárjától lesz elérhető Európában.