TechAddikt Hírek Akkumulátoros porszívóval élvezet a takarítás

Akkumulátoros porszívóval élvezet a takarítás

Ha takarításról van szó, a porszívó az az eszköz, amit a leggyakrabban veszünk elő. Nagyobb családokban, különösen ott, ahol kisgyermekek is vannak, a porszívóra naponta akár többször is szükség lehet. Mivel kulcsfontosságú szerepe van otthonunk tisztántartásában, nem mindegy, hogy milyen típust használunk. Ha azt szeretnénk, hogy ez a mindennapi rutin egyszerű, gyors és hatékony legyen, akkor érdemes körülnézni az akkumulátoros porszívók kínálatában. 

Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségre tettek szert ezek a készülékek, és ez okkal van így, hiszen használatuk és tisztántartásuk is nagyon kényelmes. Segítségükkel a mindennapi házimunka elvégzése egyszerűbb és praktikusabb is. Mivel az akkumulátoros porszívók vezeték nélküli használatot tesznek lehetővé, kijelenthetjük, hogy ezek a készülékek forradalmasították a takarítást. Mivel nincs több bajlódás a vezetékekkel, így a lakás minden pontját gond nélkül el tudjuk érni úgy, hogy minimális energiát fektetünk a takarításba, sőt, még élvezzük is azt. 

Miért döntsünk az akkumulátoros porszívók mellett?

A hagyományos, vezetékkel működő porszívókat senkinek sem kell bemutatni. Használatuk nem a legkényelmesebb, főleg, ha napi szinten vagy akár naponta többször is elő kell venni. Ha kicsi a lakás, akkor azért kényelmetlen a használata, hiszen, ha nem figyelünk oda, könnyen belegabalyodhatunk a vezetékbe. Ha viszont nagy az otthonunk, akkor meg azért bajlódunk a használatával. A vezeték nélküli társaik sokkal kényelmesebb és egyszerűbb takarítást tesznek lehetővé. Legnagyobb előnyük éppen ebben rejlik, hogy bármikor és bárhol használatra készek. Nincs szükség a porszívó szétpakolására, és a vezetéket sem kell a hálózathoz csatlakoztatni. Beüzemeléséhez csupán egyetlen egy gombot kell megnyomni, és már kezdetét is veheti a takarítás. Az akkumulátor természetesen töltést igényel. Használat után csupán csak annyi a teendőnk, hogy visszahelyezzük a készüléket a töltőállomásra, így feltöltve várja majd a következő használatot. Az akkumulátoros porszívók mobilitásuk miatt annyira közkedveltek. Működtetésükhöz nincs szükség áramellátásra, így olyan helyeken is könnyedén használhatók, ahol nincs áramellátás. A vele való takarítás minimális erőfeszítést igényel, pár mozdulattal rendet és tisztaságot varázsolhatunk az egész lakásban. 

Kialakításuk viszonylag egyszerű, hiszen csak egy szívófejből, egy csőből és a tartályt, a motort és az akkumulátort tartalmazó testből állnak. Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően kevés helyet foglalnak, bármelyik sarokban, keskeny résekben, de akár még az ágy alatt is elférnek. Formájuk miatt pedig nem kell lehajolnunk, természetes testtartásban takaríthatjuk ki a lakás minden pontját. Előnyükhöz tartozik továbbá, hogy súlyuk elenyésző, így a velük való takarítás egyáltalán nem megterhelő. Típustól függően különböző cserélhető fejekkel is megkönnyíthetjük a házimunkát, léteznek nedves feltörlésre, felmosásra is alkalmas készülékek.  

Az akkumulátoros porszívók további előnye, hogy könnyed mozdulatokkal, pillanatok alatt kézi porszívóvá alakíthatók. Ez különösen autók tisztításakor biztosít kényelmes használatot, hiszen a nehezen elérhető, szűk helyeket is könnyen ki tudjuk tisztítani. 

Az akkumulátoros porszívók a porzsák nélküli technológiát alkalmazzák.  Ennek köszönhetően tisztításuk és tisztántartásuk is nagyon egyszerű és kényelmes.  Akik instant takarítási eszközt keresnek a hétköznapokra, azoknak az akkumulátoros porszívó kitűnő segítség lehet.

(X)

Előző cikkDell: biztonsági megoldások az alapoktól a teljes ellátási folyamat biztosításáig
Következő cikkAz ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 a világ első SD Association SD7.0 hitelesítéssel rendelkező megoldása