TechAddikt Szoftver Játék ASUS-Activision együttműködést jelentettek be a Call of Duty: Black Ops 4 PC...

ASUS-Activision együttműködést jelentettek be a Call of Duty: Black Ops 4 PC verziója kapcsán

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) pár nappal ezelőtt jelentette be a Call of Duty: Black Ops 4 most megjelenő PC-változatára vonatkozó partneri együttműködését az Activision-nel.

A ROG kínálja először csomagban a Call of Duty®: Black Ops 4 digitális PC-játékot, szeptember 10-től október 12-ig. A fogyasztók a kijelölt ROG termékek promóciós időszak alatti megvásárlásával férhetnek hozzá a játékhoz. A Call of Duty csapata és a ROG a PC-gamerek iránti erőteljes elkötelezettségüknek megfelelően, egyedülálló módon, több termékvonalon szorosan együttműködtek az AURA Sync technológiájukon.

„Rendkívüli öröm számunkra, hogy a Black Ops 4 esetében egy példátlan együttműködést sikerült megvalósítanunk az ASUS Republic of Gamers csapatával” – mondta Ander Nickell, az Activision partneri együttműködésekért felelős igazgatója. „Fejlesztőcsapataink keményen dolgoznak, hogy ez legyen a PC-re valaha készült legjobb Call of Duty game. Az ASUS ROG osztja a gamer-közösség iránti elkötelezettségünket, így természetes volt, hogy márkáink együttműködve valami különlegeset nyújtsanak a rajongóknak.”

„Az ASUS Republic of Gamers és az Activision sok éve érnek el nagy sikereket saját piacaikon, és alig vártuk már, hogy összehozzuk kettejüket” – mondta Vivian Lien, a Republic of Gamers játékmarketingért felelős vezetője és az ASUS Észak-amerikai marketing-főigazgatója. „A ROG következetesen jó játékélményt hoz létre a partnerekkel és kiadókkal szorosan együttműködve mind technológiai, mind üzleti tekintetben. Az általunk szponzorált eSport-csapatokkal való együttműködésünknek köszönhetően egyedülálló betekintést nyerünk ahhoz, hogy az elsőrendű teljesítményt és a játékot elősegítő innovációt biztosíthassuk. Ehhez hasonlóan, szorosan együttműködtünk az Activision-nel az RGB-megvilágítási technológiánk, az AURA Sync integrálásában, hogy még élvezetesebbé tegyük a játékmenetet a Call of Duty ezen legfrissebb verziójában. Most pedig örömmel tölt el bennünket, hogy a promócióra kijelölt ROG-termékekhez csomagban kínálhatjuk az év egyik leginkább várt játékát, a Call of Duty®: Black Ops 4 PC-változatát.”

Urald a csatát a továbbfejlesztett játékélmény érdekében AURA Sync integrációval felvértezett Call of Duty: Black Ops 4-ben

A ROG együttműködött az Activision-nel az AURA Sync képességek és effektusok Call of Duty: Black Ops 4 PC változatába való beépítésében az AURA Sync-kel kompatibilis eszközök számára. Az AURA Sync összehangolja a színeket és effekteket a kompatibilis RGB-megvilágított termékekkel, mint például asztali számítógépekkel, headsetekkel, billentyűzetekkel, alaplapokkal, laptopokkal és egerekkel. Ez könnyebbé teszi a felhasználók számára, hogy személyükre szabva, egységes megjelenéssel és hangulattal lássák el teljes gaming felszerelésüket, ami így hűen fejezi ki gamer-személyiségüket vagy az éppen játszott játék hangulatát. A Call of Duty: Black Ops 4-en belüli AURA Sync integrációval a játék során végrehajtott műveletek RGB-fényhatásokat váltanak ki élvezetesebbé téve a játékmenetet, tükrözve a játék intenzitását a felhasználó számítógépein és komponensein, ami így még magával ragadóbb élményt nyújt.

A ROG és a Call of Duty: Black Ops 4 csomag

Azok a vásárlók, akik a szeptember 10-én kezdődő, korlátozott promóciós időszakon belül vásárolnak a promócióban szereplő terméket, hozzáférést kapnak a játék Digital Standard változatához.

Szólj hozzá!