TechAddikt Hírek Átalakította licensz webáruházát a QNAP

Átalakította licensz webáruházát a QNAP

MEGOSZTÁS

A QNAP bejelentette a megújított QNAP Licenszbolt elindítását. Az új felületet úgy tervezték, hogy a QNAP felhasználók számára kényelmes vásárlási élményt nyújtson.

A QNAP NAS applikációkhoz tartozó licenszek vásárlása nagymértékben leegyszerűsödött, az ügyfelek különböző online fizetési módokat is igénybe vehetnek. A QNAP ID (QID) fiókok tovább egyszerűsítik a licenszek vásárlását, valamint az összes NAS-hoz tartozó alkalmazáslicenszeket kezelhetjük a QNAP License Store-ból.

A QNAP License Store az alábbi NAS alkalmazásokhoz kínál licenszeket:
● QVR Pro: Átfogó hálózati videofelvevő (NVR) a QNAP NAS-hoz.
● exFAT Driver: segítségével a QNAP NAS hozzáfér az exFAT fájlrendszerű külső adattárolókhoz.
● Surveillance Station: Használd a QNAP NAS-t, mint professzionális hálózati videofelvevő (NVR) rendszert.
● McAfee Antivirus: Védd meg a QNAP NAS-t az elismert McAfee víruskereső motorral.

A QNAP NAS licenszek vásárlásához a felhasználó választhatja az új License Store weboldalt, vagy a QNAP NAS-ra belépve a „Vezérlőpult” > „License Center”-be, azok ugyancsak elérhetőek.

Az új QNAP Licence Store használatához a felhasználóknak QTS 4.3.4.0483 20180213 (vagy újabb) verziót kell használniuk. Ha a QTS firmware verziója 4.3.4.0435 (vagy régebbi), akkor a kompatibilis licenszek csak az eredeti QNAP Licence Store-ból vásárolhatók meg. Azoknak a felhasználóknak, akik már vásároltak licenszeket az eredeti oldalról, miután frissítették a firmware-t a QTS 4.3.4.0483 20180213 (vagy újabb) verzióra, kiválaszthatják meglévő licenszüket az új weboldalról is.

Szólj hozzá!