TechAddikt Szoftver Játék Az Assetto Corsa Competizione már elérhető PlayStation 5 és Xbox Series X|S...

Az Assetto Corsa Competizione már elérhető PlayStation 5 és Xbox Series X|S platformokon

A globális videojáték-kiadó 505 Games és a fejlesztő KUNOS Simulazioni büszkén jelentik be, hogy az Assetto Corsa Competizione zászlóshajó versenyjáték-sorozatot PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re is megjelentetik.

A GT World Challenge hivatalos játékaként az Assetto Corsa Competizione a szimulátoros versenyzés aranyszínvonalát állítja fel konzolokon, lehetővé téve a játékosok számára, hogy 11 GT3 bajnoki pályán versenyezzenek, amelyek mindegyikét aprólékosan feltérképezték a Laser-Scan technológiával a páratlan realizmus érdekében. A KUNOS Simulazioni a hitelesség iránti elkötelezettségét a játék minden aspektusára alkalmazta, a fotórealisztikus időjárási viszonyoktól kezdve a dinamikus éjszakai versenyeken át a motion capture animációig és a többcsatornás hangmintavételezésig. Az Assetto Corsa Competizione PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en debütáló változata az egyes rendszerek továbbfejlesztett vizuális hűségét is magáévá teszi, és olyan 4K/60FPS GT3-élményt kínál, amilyet még soha nem láttál.

A meglévő járműlistán kívül a versenyzők a nemrég megjelent BMW M4 GT3-at is uralhatják, így a licencelt autók száma 25-re emelkedik. Mindegyik jármű teljesen állítható beállításokkal, több mint 60 további, a 2021-es szezonból származó fényezéssel és még sok mással büszkélkedhet. Ezeket az egyedi alkotásokat aztán olyan egy- és többjátékos módokban használhatják, mint a Sprint, az Endurance és a 24 órás Spa-i verseny, míg az Assetto Corsa Competizione magával ragadó szóló élménye karrier, bajnokság és szabad játék módokat kínál.

A versenyző versenyzők a megnövelt next-gen rajtrácsnak köszönhetően akár 30 játékos ellen is próbára tehetik magukat, míg a többjátékos élmény teljesen testre szabható a fair-play ranglistarendszernek (az erényes versenyzőket jutalmazza!), a szilárd partnerkeresőnek, a rendszeres kihívásoknak, a valós idejű online ranglistáknak köszönhetően. A privát többjátékos mérkőzések lehetővé teszik majd a játékosok számára, hogy barátaikkal versenyezzenek. Az Assetto Corsa Competizione a hardverek széles skáláját is támogatja, a gamepadoktól a professzionális kormánykerékig, hogy még nagyobb fizikalitást és realizmust kölcsönözzön az élménynek.
Az Assetto Corsa Competizione mától világszerte elérhető PlayStation 5-re és Xbox One X|S-re digitális formában, a fizikai változat pedig 24-én érkezik Európába. A játék kiskereskedelmi ára [Insert regional pricing] lesz, míg azok a rajongók, akik már rendelkeznek a játékkal PlayStation 4-en és Xbox One-on, ingyen frissíthetnek. A fizikai kiskereskedelmi Day One Edition megrendelésével megkapod a 2020 GT WORLD CHALLENGE PACK DLC-t, amely a következőket tartalmazza:

  • Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari – Imola
  • Két autó: Ferrari 488 GT3 EVO 2020 és Mercedes-AMG GT3 EVO (2020)
  • 60+ további autófestés
  • 2020-as Pirelli „DHE” gumiabroncs modell
  • 2020 GT WORLD CHALLENGE SZEZON BOP
    Az Assetto Corsa Competizione az ESRB által „E” – Mindenki számára és PEGI 3 – Minden korosztálynak minősítéssel rendelkezik, és elérhető PC-n (Steam), PS4-en és Xbox One-on is.
    Az Assetto Corsa Competizione PlayStation 5-re az Oizumi Amuzio kiadja Japánban február 24-én, a GSE pedig Hongkongban, Tajvanon és Délkelet-Ázsiában február 23-án. További információkért látogass el a következő hivatalos weboldalakra: Assetto Corsa, 505 Games és KUNOS Simulazioni.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)