TechAddikt Híradástechnika Epson Az Epson QR-kód alapú, Wi-Fi csatlakozásra képes projektort mutatott be

Az Epson QR-kód alapú, Wi-Fi csatlakozásra képes projektort mutatott be

Már Magyarországon is kapható az Epson első hordozható üzleti projektora, amely QR-kód segítségével történő WiFi csatlakozást kínál.

epson_eb_w28_projektor

Az EB-W28 3LCD projektort okos eszközökkel való használatra tervezték, így lehetővé teszi a tartalom gyors és egyszerű megosztását. A készülék innovatív QR-kód generátor funkciója hozzájárul az interaktív projektorélményhez.

„Az iProjection QR-kód olvasó segítségével teszi lehetővé, hogy a felhasználók okostelefonjukkal vagy táblagépükkel egyszerűen csatlakozzanak az EB-W28 készülékhez. Az Epson iProjection alkalmazás letölthető szinte bármilyen okos eszközre, a QR-kód szkennelése után a kiválasztott tartalmat az EB-W28 projektor is megjeleníti. Még soha nem volt ilyen egyszerű az okos eszközökön tárolt képek és dokumentumok megosztása a szélesebb közönséggel” – mondta Tőrős Gáspár, az Epson projektorokért felelős termékmenedzsere.

A QR-kóddal történő csatlakozási lehetőség csak egyike azoknak a funkcióknak, amelyek növelik az EB-W28 felhasználási lehetőségeit. A készülék HDMI bemenete MHL-kompatibilis, így kábelen keresztül lehetővé teszi további okos eszközök csatlakozását. A hatásos üzleti prezentációk érdekében a projektor kiváló képminőséget, és rugalmas elhelyezést biztosít a függőleges és vízszintes trapézkorrekciónak és az optikai zoomnak köszönhetően. A megbeszéléseken az osztott képernyő funkcióval egyszerűvé válnak az összehasonlítások. A firmware frissítési, valamint az OSD menü másolási funkciók minimalizálják az állásidőt és lehetővé teszik egy nagyobb géppark gyors telepítését. A WXGA felbontással, a 10 000:1 kontrasztaránnyal, a 3000 lumen fényerővel, valamint az Epson 3LCD technológia egyformán erős fehér- és színesfény-kibocsátásával az EB-W28 mindig kiváló minőségű, élénk, természetes színvilágú képet, és a versenytársakhoz képest háromszor nagyobb fényerejű színeket biztosít.

Az Epson az EB-W28 projektort elsősorban kisvállalkozások telephelyei, irodái számára tervezte, mivel a projektor elég könnyű ahhoz, hogy könnyedén és gyorsan át lehessen vinni az egyik tárgyalóteremből a másikba. A készülékhez a hálózati kivetítést és vezérlést, ill. a több számítógép egyidejű csatlakoztatását lehetővé tevő szoftvereket is mellékeli a gyártó, amelyek közül az utóbbi lehetővé teszi a moderátori ellenőrzést és az akár 50 aktívan csatlakozó felhasználó közötti tartalommegosztást.

Néhány főbb jellemző:

  • WXGA felbontás
  • iProjection applikáció (iOS és Android) QR-kód olvasó funkcióval
  • 3000 lumen fényerő és egyformán magas fehér- és színesfény-kibocsátás
  • 10 000:1 kontrasztarány
  • 3LCD technológia
  • MHL-kompatibilis HDMI bemenet
  • Osztott képernyő funkció és több számítógépes kivetítés szoftver