TechAddikt Hírek Az új AMD-alapú Fujitsu PRIMERGY RX szerver gyorsabb adatelemzéseket és értékteremtést biztosít

Az új AMD-alapú Fujitsu PRIMERGY RX szerver gyorsabb adatelemzéseket és értékteremtést biztosít

A Fujitsu az AMD EPYC processzoros Fujitsu PRIMERGY RX2450 M1 szerverrel bővíti x86-alapú szabványos rendszereinek kínálatát. A kétfoglalatos, 2U magas rack-rendszer sokféle feladathoz kínál nagy teljesítményt – kis energiafogyasztás és adatközponti helyigény, valamint rugalmas konfigurációs lehetőségek mellett.

Az AMD EPYC 7002 sorozatú processzorral dolgozó PRIMERGY RX2450 M1 a jelenlegi PRIMERGY rack-szerver portfólió első AMD EPYC processzor-alapú szervere. Nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) forgatókönyvekhez ideális, kis késleltetésű rendszer. 

A PRIMERGY a szoftveresen vezérelt adattárolási (SDS) és a hiperkonvergens infrastruktúra-megoldások stabil építőeleme, akár 24 csatlakoztatott meghajtóval. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmas olyan nagy teljesímtényigényű alkalmazások és a feladatok támogatására, mint a virtualizált környezetek, a HPC, a szoftveresen vezérelt adattárolási (SDS) megoldások, az asztali gépes virtualizáció (VDI) és a hiperkonvergens infrastruktúra (HCI). 

A komoly virtualizációs feladatok1 kezeléséhez nyújtott képességek ideális választássá teszik a PRIMERGY RX2450 M1 szervert azoknak a szolgáltatóknak, akik versenyképes árú ügyfélszolgáltatások nyújtásához keresnek kivételes ár-teljesítmény aránnyal rendelkező szervert. Az AMD EPYC processzor-alapú PRIMERGY modell virtualizált VMware-környezetekben (pl. vSphere) is nagyszerűen teljesít, és támogatja a processzorfoglalatok száma alapján licencelt, egyéb alkalmazásokat. 

Kis fogyasztásának köszönhetően a más rendszerekre jellemző energiafogyasztás fele mellett kínál ugyanakkora teljesítményt, csökkentve ezzel a teljes élettartamra vetített költséget (TCO). 

Előző cikkA Fujitsu a „vezetők” szegmensében a menedzselt munkahely-szolgáltatások piacán
Következő cikkA Samsung Neo QLED modelljei Gaming TV Teljesítménytanúsítványt kaptak a VDE-től