TechAddikt Szoftver Játék Bejelentették a Sébastien Loeb Rally Evo-t PC-re, PS4-re és Xbox One-ra

Bejelentették a Sébastien Loeb Rally Evo-t PC-re, PS4-re és Xbox One-ra

Alig pár nappal ezelőtt Milánóban jelentette be a Milestones, a világ egyik vezető fejlesztője és kiadója a legújabb autóverseny PC/Steam verzióját, mely Sébastien Loeb nevével fémjelzett, s a Sébastien Loeb Rally Evo címet kapta.

sebastien_loeb_rally_evo_techaddikt_1

A játék előreláthatólag 2015 őszén fog megjelenni, minden jelenleg futó fontos platformra – PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt.

Egy név. Egy legenda. Egy a világ legizgalmasabb kihívásai közül. Egy autó, négy kerék.

Fentiek az összetevői a Milestone legújabb játékának, mely a világ autósport-szegmensének állít mementót. Konkrétan az egyik legnagyobb névnek, Sébastien Loeb-nek. A kompromisszumok nélküli rally szimulátor Loeb tanácsadásával és felügyelete mellett készült, a fejlesztésnél több ízben jelen volt, annak érdekében, hogy a játékos kedvű felhasználók ténylegesen átélhessék a rally minden egyes hiteles mozzanatát otthon, a televíziók, vagy a monitorok előtt.

Nézzük a részleteket, mire számíthatunk:

– Karrier mód, mely kapcsán megismerkedhetünk azzal, milyen is egy rally versenyző élete, kifejezetten Sébastien Loeb csapatában. Ő mentorál minket személyesen, s eltanulhatjuk tőle a tökélyre csiszolt vezetés minden csínját-bínját.

– Offline mód, ahol is gyakorolhatjuk a későbbiek tökéletesre csiszolt játéktudását, karrier módban, jutalmakért.

– Online módok, itt végtelen szórakoztatási lehetőségek állnak rendelkezésre, együtt játszhatunk barátainkkal, akár világviszonylatban.

Jelenleg a Sébastien Loeb Rally Evo még fejlesztés alatt van, a munkálatok Olaszországban folynak. S ahogyan említettük, ősszel várhatjuk is a pörgősnek és karakteresnek ígérkező szimulációt.