TechAddikt Hírek Bemutatjuk a Lenovo WRITEit technológiáját

Bemutatjuk a Lenovo WRITEit technológiáját

A Lenovo bejelentette legújabb alkalmazását a WRITEit-ot, amely a tollal is működő eszközökön nyújt tökéletes kézírásélményt. A WRITEit segítségével a tollal való írás ezentúl ténylegesen hasznos, és praktikus megoldást jelenthet a tartalom bevitelre: használatával a felhasználók szinte bárhol írhatnak, ahol gépelni is lehet.

lenovo_writeit

A kiválasztott Lenovo Windows 8 készülékeken működik, aktív tollal vagy AnyPen technológiával, valós idejű visszajelzéssel és javítással. Mindezek az előnyök és lehetőségek arra sarkallják majd a felhasználókat, hogy a tollal írást válasszák a billentyűzeten való gépeléssel szemben, amely egy folyamatosabb, gyorsabb és még pontosabb felhasználói élményt nyújt.

A legtöbb eszközön megtalálható kézírás funkcióval szemben a WRITEit lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy bármely szöveges mezőbe írjanak, amely gépelésre alkalmas, akkor is, ha olyan alkalmazásban található ez a mező, amelynek eredetileg nincs natív toll támogatása. Ezáltal a kézírás már nem egy korlátozott, alkalmazásspecifikus újdonság, hanem egy igazán életképes tartalom beviteli móddá válik. A WRITEit új írási lehetőségek tárházát sorakoztatja fel, a hagyományos jegyzetelésen és rajzoló alkalmazásokon felül. Például, a felhasználók a keresett kifejezést közvetlenül a böngészőbe írhatják, amely gyors találatokat eredményez, ahelyett, hogy a képernyő billentyűzetét vennék igénybe. A WRITEit ugyanúgy működik e-mailezéshez, közösségi oldalakon, online űrlapoknál és egyéb esetekben is.

A WRITEit a háttérben működik, és valós időben alakítja át szöveggé a felhasználók írásait. A gyorsírok körében biztos népszerű lesz az automatikus javaslat funkció, amely alternatívákat kínál egy ismeretlen szóra, valamint segít kiküszöbölni a félreírásokat, hogy már elsőre jól adja vissza a szöveget. Továbbá számos gesztus alapú parancsot meg tud különböztetni és a szerkesztést is egyszerűbbé teszi.

“Bár az érintőképernyős technológia mára alapjaiban változtatta meg a felhasználók számítógép-, és egyéb készülékek használatát, a kézírás technológia lemaradt. Egészen mostanáig, a WRITEit megjelenéséig.” – mondta Mark Cohen, a Lenovo Ecosystem and Monetization Business Group alelnöke. A felhasználóink visszajelzéseiből kiderült, hogy egy természetesebb, ösztönösebb és pontosabb kézírásélményt kerestek, pontosan olyat, amilyet a WRITEit nyújt.