TechAddikt Hírek Bemutatkozott a Lavi X Sports vezetéknélküli headset

Bemutatkozott a Lavi X Sports vezetéknélküli headset

A LUXA2 – Thermaltake Mobile – piacvezető mobiltöltő, audió és tartó megoldások szállítója bemutatta a Lavi X Sports Wireless headsetjét, a Lavi termékcsalád legújabb tagját.

luxa-lavix-thermaltake-techaddikt-headset

True Wireless Stereo hangzással és 14.2mm-es hangszórókkal a Lavi X Wireless HD minőségű felsőkategóriás zenei élményt és a vezeték nélküli használat szabadságát kínálja. Kifejezetten azoknak készült, akik nem szeretnének a kábelek kuszaságával foglalkozni, ideális választás lehet sportóloknak, hogy teljes mértékben az edzésre tudjanak koncentrálni.

A dinamikus párosíthatjuk egymáshoz az két fülbe helyezhető eszközt, vagy választhatjuk azt is, hogy csak az egyiket használjuk, míg a másikat akár partnerünkkel is megoszthatjuk, ha szeretnénk.  A Lavi X Wireless headset ergonómikus kialakításával és három méretű (S/M/L) csúszásmentes gumiharangokkal biztonságos és kényelmes illeszkedést biztosítanak még a legintenzívebb edzés közben is. Az IPX4 minősítéssel a Lavi X Wireless headset maximálisan ellenáll a verejtéknek, keményfedeles hordtáskája pedig védelmet biztosít neki az utazások során. A szabályzók praktikus és jól megkülönböztethető elhelyezésével egyszerűen használhatjuk a média gombokat, válthatunk a zeneszámok vagy a hívások között, miközben maximum 6 órányi folyamatos aktív lejátszást, vagy beszélgetési időt biztosít. Teljes feltöltéséhez csupán 1 órára van szükség.