TechAddikt Szoftver Játék BlizzCon 2014: Hearthstone: Goblins vs. Gnomes – decemberi megjelenés

BlizzCon 2014: Hearthstone: Goblins vs. Gnomes – decemberi megjelenés

Korábbi, témába vágó írásainkból egyértelműen kiderült, hogy az idei BlizzCon (is) az újdonságok bejelentésének melegágya.

hearthstone_logo_blizzard

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a viszonylag fiatalnak számító Hearthstone című kártya alapú játék is megkapja soron következő expanzióját, mely leginkább új kártyalapokból áll majd. A teljes cím Heroes of Warcraft – Goblins vs. Gnomes, a már meglévő lapjaink több, mint 120 új goblin- és gnóm központú variációkkal bővülnek majd ki.

A Goblins vs. Gnomes a goblin és gnóm mérnökök, illetve az azok által hőn szeretett alkatrészek felhasználásával operál. Számtalan variáció és lehetőség kínálkozik a Hearthstone kedvelők számára majd az új kiegészítőben, amely várhatóan decemberben érkezik.

„A Goblins vs. Gnomes teljesen feje tetjére állítja majd a Hearthstone-t” – avat be Mike Morhaime, a Blizzard elnök-társalapítója. „A kiegészítő egy rakás új kártyalapot tartalmaz majd, új opciókkal, új stratégiákkal. Alig várjuk, hogy megtapasztalhassuk, milyen is lesz ez majd gyakorlatban” – fejezte be nyilatkozatát Morhaime.

A Goblins vs. Gnomes decemberben érkezik PC-re és iPad-re, a kártyacsomagokat meg lehet nyerni Aréna módban, illetve meg is lehet vásárolni játékbeli aranyért, vagy igazi pénzért. A specifikációs részletek, illetve további hírek az elkövetkezendő hetekben várhatók.

Búvebb információ: http://eu.battle.net/hearthstone/en