TechAddikt Hardver Seagate CES 2018: Joy Drive külső meghajtó a Seagate és JD.com tálalásában

CES 2018: Joy Drive külső meghajtó a Seagate és JD.com tálalásában

A Seagate partnerével, a JD.com-mal (a legnagyobb online kiskereskedő és a legnagyobb internetes cég Kínában) közösen útjára indította a Seagate Joy Drive hordozható merevlemezt, amihez Android okostelefonok és tabletek csatlakozhatnak, hogy bővítsék a tárolási kapacitásukat és növelhessék üzemidejüket.

A JD.com hosszú idő óta együttműködik a Seagate-tel, ez idáig főként a kereskedelemre korlátozódott. A Seagate és a LaCie® termékek teljes portfóliójának értékesítése mellett a JD.com igen fontos a Seagate számára, hiszen közvetlen kapcsolatot biztosít a helyi fogyasztókkal az igényeik és a piaci változások jobb megértése érdekében. Mindkét fél erőfeszítésével a Seagate a JD.com egyik legfontosabb együttműködő partnerévé vált az adattároló termékekkel kapcsolatban és az értékesítési volumen terén vezető szerepet tölt be.

A Seagate Joy Drive egy bővítőegység és powerbank Android eszközökhöz, egyszerűen használható és olyan mobil felhasználók számára készült, akik bővíteni szeretnék a tárolókapacitást és készülékük üzemidejét egyaránt. Kapcsolódhatunk az intelligens eszközeinkhez, tárolhatjuk és olvashatjuk adatainkat, valamint böngészhetjük azokat útközben is. A Seagate Joy Drive akár 1000 GB (1 TB) tárhelyet biztosít az Android készülékekhez, a PC / Mac számítógépekhez pedig micro-USB vagy type-C interfésszel csatlakozik, így gyors fájlátvitelre és folyamatos 4K video lejátszásra is képes. A mobileszközünk tárhelyét nagyon gyorsan szabadíthatjuk fel a kötegelt feltöltéssel a Joy Drive alkalmazáson keresztül. Kétéves korlátozott jótálással kerül forgalomba.

Szólj hozzá!