TechAddikt Notebook MSI CES 2019: mobil életvitelhez tervezett notebook – íme, az MSI PS63

CES 2019: mobil életvitelhez tervezett notebook – íme, az MSI PS63

Az MSI gyüttműködött a Discovery Channel-lel, hogy együtt tárják fel a lehetőségeket: a CES 2019-ben Las Vegasban bemutatott PS63 modern központi koncepciója az egyszerűsített, hordozható kialakítás és az erőteljes teljesítmény.

A felső kategóriás üzleti felhasználóknak és a tartalomkészítők számára kialakított kompakt, mégis erőteljes eszköz a felhasználók számára szabadságot biztosít a szabadban, így felfedezhetik a kreativitás új birodalmát.

Vidd magaddal a Discovery szellemiségét!

„Amikor a csúcstechnológia találkozik az örökké érdeklődő szellemiséggel, valami igazán nagy dolog születik.” – mondta Derek Chen, az MSI notebook üzletágának marketing vezetője. A PS63 a világ megismerését, inspirációt és a kreativitást jelenti. A feltáró és a kreatív elképzelés közös értékei alapján az MSI együttműködött a Discovery Channel-lel, a világ vezető inspiráló és kreatív tartalmainak gyártójával.
2019-et írunk. Több, mint fél évszázad telt el azóta, hogy az ember először járt az űrben. Az MSI és a Discovery Channel közötti partnerség igazi mérföldkő, ezért a minden egyes ilyen laptop megvásárlásához egy kis relikviát ad a gyártó.

Mobil életmód bekapcsolva

A PS63 a mobilitást a következő szintre emeli. A 15,6 hüvelykes IPS-szintű kijelző kompakt, vékony keretbe került elhelyezésre, pehelykönnyű kivitelben; 1,65 kg és 15,9 mm vastag, így tökéletesen illik bármilyen táskába. Napjainkban az egész napos termelékenység a mobil felhasználók számára kötelezővé válik; Akár 16 órás üzemidővel és a Qualcomm Quick Charge 3.0 technológiájával, ez a laptop nem csak a napi termelékenységet biztosítja, hanem a telefon töltését is támogatja. Még ha tölteni is kell, a vékony tápegység minimális helyet vesz el a táskából. Ezenkívül a Quiet Mark tanúsítvánnyal rendelkezik, amely csendes munkakörnyezetet biztosít a zajterhelés csökkentésével. A mobilitást szem előtt tartva a PS63 könnyen hordozható, az ihlet érkezésével párhuzamosan azonnal használhatjuk.

A kreativitás szelleme profizmussal ötvözve

A modern laptop a kreatív ötleteket valóságossá teszi, köszönhetően a funkcióknak. Akár nyolcadik generációs Intel Core i7 processzorral és NVIDIA GeForce A GTX 1050 grafikával, mely a teljesítményét a multitaskos feladatoknál és a renderelésnél mutatja meg igazán. Az MSI exkluzív Cooler Boost 3 hatékonyan csökkenti az üzemi hőmérsékletet, így a laptop túlmelegedés nélkül a legjobb teljesítményt nyújtja. A vékony kávájú kijelzővel és a csuklópánt kialakítással, a PS63 magasabb monitorfelületet nyújt, ezzel a maximalizálja a vizuális élményt. Az extra nagyméretű érintőpad rugalmas és pontos bevitelt biztosít a texturált és selymes üvegszerkezetével, miközben támogatja a több ujjas gesztusokat is. Ujjlenyomat-érzékelőt is kapott, mellyel a biometrikus azonosítású biztonságot növeli, ezzel biztonságban tudhatod a munkádat. Az egyedülálló kék élekkel ellátott szén-szürke váz elegáns és szemet gyönyörködtető laptopot eredményez. A PS63 nemcsak nagy teljesítményű, hanem kiváló megjelenésű is.

Prestige sorozat – az elit játéktere

A gamer szériától teljesen független Prestige sorozat a tartalomkészítőknek és az új modern eliteknek készült, köszönhetően a kifinomult és hordozható kialakításnak, valamint az lehengerlő teljesítménynek. A PS63 Modern a termékcsalád egyik ékköve, mely jól tükrözi a szellemiséget.

Fejlettebb technológiát nyújt az alkotók számára, az MSI ugyancsak bemutatta a P65 Creator 4K HDR paneljével is, amely jobb kontrasztot és pontosabb, élénkebb színeket biztosít, mint valaha. Egy új, „Creator Center” szoftver is bemutatásra került a rendszer optimalizálására a sokféle tartalomgyártó szoftverhez igazodva. Az rendszerállapotot egy pillanat alatt áttekinthetjük, a javíthatjuk a teljesítményt, így annak beállítása már nem igényel bonyolult Windows beállításokat.