TechAddikt Hardver Thermaltake CES 2019: Thermaltake Toughpower iRGB PLUS Gold TT Premium kiadású széria

CES 2019: Thermaltake Toughpower iRGB PLUS Gold TT Premium kiadású széria

A Thermaltake bemtatta a Toughpower iRGB PLUS termékcsalád legújabb tagjait, a Toughpower iRGB PLUS Gold TT Premium sorozatát, amely három teljesítményben kapható: 1000W, 850W és 750W.

A Gold minősítésű termékek a világon az első, szabadalmaztatott, ultra csendes, 16,8 millió színű Riing Duo 14 RGB ventilátort alkalmazzák, amely 18 LED-et használnak (12 a ventilátorkereten és 6 a hub körül) és 14 megvilágítási mód közül választhatunk. A termékcsalád a Thermaltake fejlett PSU/PC felügyeleti technológiáját, a Smart Power Management használja, így a világítás ellenőrzése és az eszközök digitális kezelése bármikor, bárhol megoldható, miközben zöldek maradnak.

A Toughpower iRGB PLUS Gold sorozat a TT RGB PLUS ökoszisztéma része, így néhány kattintással vagy az AI hangvezérlés segítségével szabályozhatjuk a TT RGB PLUS rendszeren keresztül a szinkronizált RGB világítási hatásokat. A Thermaltake a következő szintre emelte a világítás szinkronizálását az Amazon Alexa és a Razer Chroma segítségével.

Az RGB megvilágításon kívül a teljesen moduláris tápegység 100%-ig japán kondenzátorokkal, Smart Zero ventilátorral, állandó feszültségszabályozással rendelkeznek a kiváló megbízhatóság és a csendes működés érdekében.