TechAddikt Notebook Fujitsu Csúcsra járatott üzleti produktivitás az új Fujitsu STYLISTIC Q738 táblagépével

Csúcsra járatott üzleti produktivitás az új Fujitsu STYLISTIC Q738 táblagépével

A Fujitsu bemutatja legújabb levehető billentyűzetű “kettő az egyben” modelljét – a Fujitsu STYLISTIC Q738 táblagépet. A táblagépek mobilitását a noteszgépek teljesítményével és produktivitásával ötvöző, tartós STYLISTIC Q738 ideális választás a hatékony mobil munkavégzéshez.

Masszív magnézium borítása és megerősített szélei révén a strapabíró kivitelű STYLISTIC Q738 jól tűri a mobil használattal járó véletlen ütődéseket, koccanásokat. Többpontos érintésvezérlést támogató, 13,3 hüvelykes, tükröződésmentes, széles Full HD kijelzője közvetlen napfényben is használható, 8. generációs Intel® Core™ processzora pedig noteszgépekre jellemző teljesítményt biztosít. A mindössze 789 gramm induló súlyú STYLISTIC Q738 könnyen hordozható, mégis nagy teljesítményű eszköz, amelyen gazdája bárhol és bármikor dolgozhat az egész napot lefedő akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően.

A robusztus kivitelű STYLISTIC Q738 az irodán túl olyan ágazatokba is ajánlott, ahol a felhasználó egész nap magával viszi, és többféle környezetben is használja eszközét (pl. egészségügy és pénzügyi szolgáltatások). A Microsoft Windows 10 Pro vagy Windows 10 Home operációs rendszerrel rendelhető “kettő az egyben” táblagép nagyvállalati szintű biztonsági megoldásokkal, köztük opcionális ujjlenyomat- és SmartCard-olvasóval rendelkezik.

A STYLISTIC Q738 csatlakozás terén is gazdag funkcionalitást kínál. Az opcionális 4G/LTE modul mellett USB-C portja is van a portreplikátorhoz történő csatlakozáshoz. A bölcső és a csatlakoztatható háttérvilágított billentyűzet lehetővé teszi az ergonomikus munkavégzést, és megkönnyíti a táblagép integrálását a céges hálózatba.

“A rugalmas és nagy teljesítményű mobileszközök kulcsszerepet játszanak a munkahelyi környezet átalakulásában. Elemzői felmérések szerint a ‘kettő az egyben’ eszközök előkelő helyen szerepelnek az idei év beszerzési prioritásai között a dolgozói produktivitás, mobilitás és rugalmasság fokozására törekvő szervezeteknél. A modern irodai és mobil munkastílusok mellett ezek a többmódú eszközök a csoportmunkát és a csoportok közötti információmegosztást is hatékonyan támogatják. A felhasználók igényei szerint megtervezett, nagy teljesítményű eszközök széles kínálatával a Fujitsu gondoskodik róla, hogy ügyfelei a jövő követelményeit forma és funkció szempontjából maradéktalanul kiegészítő munkaeszközökhöz jussanak” – hangsúlyozta Lüdiger Landto, a Fujitsu kliensszámítástechnikai eszközökért felelős vezetője az EMEIA-régióban.

LIFEBOOK T938 és 360 fokban átfordítható LIFEBOOK P728 “kettő az egyben” táblagép

A Fujitsu szintén ma mutatja be a legújabb 8. generációs Intel® Core™ processzorokkal szerelt, új, átalakítható LIFEBOOK T9382 táblagépet és a 360 fokban átfordítható LIFEBOOK P7283 “kettő az egyben” táblagépet. A LIFEBOOK T938 5 megapixeles (5MP) hátsó kamerájával a felhasználók a mobiltelefonoknál megszokott módon készíthetnek fényképeket és rögzíthetnek videókat, míg az első kamera a videókonferenciákhoz való csatlakozáshoz ideális.

Szólj hozzá!