TechAddikt Hardver Dell Egyes Dell modellek már rendelhetőek Windows 10 operációs rendszerrel

Egyes Dell modellek már rendelhetőek Windows 10 operációs rendszerrel

A Dell ügyfelei már megismerhetik a Microsoft szerint eddigi legjobb operációs rendszerét, a Windows 10-et. Az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) térség ügyfelei egyes Dell modelleket már a rendszer megjelenésétől kezdve Windows 10-zel rendelhetnek meg.

dell_logo

Mostantól többek között a következő Smart Selection modellek rendelhetők meg a térségben az új operációs rendszerrel: a Dell XPS 13 laptopja InfinityEdge kijelzővel és akár érintőkijelzővel, az Inspiron 13 7000, az Inspiron 15 5000, a Latitude 14 3000 üzleti laptopjai, az Inspiron 3000 sorozat asztali számítógépei valamint az XPS 8700 PC. Az idei évben, és a jövőre megjelenő teljesen új Dell modellek is Windows 10 rendszerrel rendelkeznek majd. Így a Dell a Windows 10-es megoldások széles skáláját kínálja az ügyfeleknek, akik minden terméket megvásárolhatnak a partnerek üzleteiben.

Legyen szó új Dell modell vásárlásáról vagy egy meglévő számítógép fejlesztéséről, a felhasználók a Dell segítségével gyorsabban és egyszerűbben hozhatják ki a legtöbbet a Windows 10 szolgáltatásaiból. Például a beépített Intel RealSense kamerák segítségével a biztonságos bejelentkezés támogatásával, vagy a Dell kijelzők soha nem látott érintésvezérléses funkcióival. A Dell egyedülálló proaktív szolgáltatásai és támogatásai, például a ProSupport Plus és a Premium Phone Support lehetővé teszik, hogy a vállalati ügyfelek és a végfelhasználók könnyedén folytassák a munkát a rendszereik karbantartása közben is.

Dell és Windows 10: együtt még jobbak

A Dell és a Microsoft mérnökei 2013-ban kezdték meg a közös munkát a Windows 10 legfontosabb szolgáltatásain, hogy a Dell fantasztikus, új számítógépes megoldásokat tervezhessen az ügyfeleknek. A Dell elsőként a Venue táblagépekben használta az Intel RealSense 3D kamerákat. Most a számítógépek ezzel a technológiával, arcfelismerő funkciót alkalmazhatnak a Windows Hello szolgáltatásba bejelentkezéskor. A Windows 10 multimédiás élményét a Dell a Waves MaxxAudio technológia segítségével a maximális szintre emeli, és nagyszerű Cortana-élményt biztosít az élvonalbeli audiointegrációval. A Dell érintőképernyőjével és a Winsows 10 Continuum szolgáltatásával a számítógépek ma már olyan rendkívüli élményt és kényelmes érintőképernyő használatot biztosítanak, mint amilyenekkel a felhasználók például az okostelefonok esetén találkozhatnak.

A Windows 10-zel a vállalati ügyfelek hozzájuthatnak azokhoz az iparágvezető megoldásokhoz és szolgáltatásokhoz, amelyek a Dellt megkülönböztetik a versenytársaktól. A Dell továbbra is az iparág legbiztonságosabb és legjobban kezelhető vállalati megoldásait kínálja a Dell Data Protection segítségével, amely átfogó titkosítást, továbbfejlesztett hitelesítést és csúcstechnológiájú kártevővédelmet biztosít. A Dell vállalati termékkínálatába, például a Dell Client Command Suite csomagba beépített felügyeleti képességek ingyenes automatizáló megoldásokat kínálnak, amelyekkel jelentősen csökkenthető a rendszerek telepítésére, megfigyelésére és frissítésére fordított idő.

Dell megoldások és támogatás a problémamentes átálláshoz

Az innovatív és díjnyertes termékek mellett a Dell különböző szolgáltatásokkal nyújt segítséget a Windows 10 operációs rendszerhez. Ilyen például a csetelés és a folyamatos, 7/24-es online és telefonos ügyelet, amelyet Dell szakértő biztosítanak.

Annak érdekében, hogy minden ügyfél zökkenőmentesen álljon át a Windows 10-re, a Dell műszaki támogatása számos videót tett közzé. Például átállás módszeréről, a legfontosabb szolgáltatásokról, vagy az operációs rendszer virtuális munkaállomásokon történő használatával kapcsolatos alapvető funkciókról. A további videók témáját az ügyfelektől kapott észrevételek és a szolgáltatásokon keresztül kapott kérdések fogják meghatározni. A videók a Dell YouTube-csatornáján jelenleg angol, spanyol, francia, portugál, kínai és japán nyelven érhetők el.

A Dell számos műszaki támogatási lehetőséget dolgozott ki azoknak az ügyfeleknek, akik a meglévő eszközeiket szeretnék fejleszteni, vagy akik olyan Dell modelleket szeretnének vásárolni, amelyeken jelenleg nincs előre telepítve a Windows 10 rendszer. A Windows 7, 8 és 8.1 rendszerek Home és Professional verzióit használó ügyelek az ingyenes Windows 10-re váltásra a megjelenést követő maximum egy éven belül jogosultak. Az Enterprise verziókat használó ügyfelek a licencszerződésük feltételei szerint térhetnek át a Windows 10-re. További információ a dell.com webhelyen és a Microsoft frissítési weboldalán érhető el.