TechAddikt Hardver QNAP Együttműködik a QNAP és a Golden Frog

Együttműködik a QNAP és a Golden Frog

A QNAP Systems, Inc. és a Golden Frog online adatvédelmi és biztonsági megoldásokat fejlesztő cég bejelentette együttműködését, hogy a QNAP NAS felhasználóknak elérhetővé teszik a biztonságos és privát VPN szolgáltatást a VyprVPN-t.

qnap-vyprvpn-techaddikt

Az együttműködésnek köszönhetően a VyprVPN elérhető a QTS App Centerben a Beta Lab kategória alatt. A QNAP felhasználók közvetlenül csatlakozhatnak a VyprVPN szolgáltatásra a QNAP NAS-on keresztül, valamint választhatnak három titkosítási protokoll közül (PPTP, OpenVPN-256, OpenVPN-160), amivel internetüket szeretnék védeni. A VyprVPN for QNAP növeli a biztonságot és a magán szférát, illetve a QNAP az első NAS gyártó, aki integrált VPN szolgáltatást nyújt felhasználóinak.

„A Golden Frog azon dolgozik, hogy létrehozzon egy olyan ökoszisztémát, mely kiterjed a platformokra és az eszközökre egyaránt, felhasználóinak pedig erős biztonsági megoldásokat biztosít, a magánszféra megóvásával” nyilatkozta Liz Kintzele, a Golden Frog értékesítési igazgatója. „A QNAP a hálózati adattárolás vezető gyártója, ezért kötöttünk együttműködési szerződést, így már továbbfejlesztett biztonsági megoldást adhatunk nekik a VyprVPN szolgáltatással” – tette hozzá.

A hálózati teljesítmény és a sebesség miatt esett a választásunk a VyprVPN-re. A Golden Frog jelentősen fejleszti a backend infrastruktúrát és a személyes VPN szolgáltatásukkal az egész környezetet tudják menedzselni, így nincs szükség harmadik szolgáltatóra” – mondta a QNAP alelnöke, Y.T. Lee, valamint hozzátette: „A kimagasló szoftverfejlesztő csapatnak köszönhetően keresve sem találhattunk volna jobb megoldást a QNAP felhasználóknak, mint a VyprVPN szolgáltatás”.