TechAddikt Mobileszköz HTC Elegáns és meggyőző teljesítmény: itt a HTC One M9+

Elegáns és meggyőző teljesítmény: itt a HTC One M9+

“A HTC One M9+ remekül megtestesíti a HTC filozófiáját, hiszen a készülék eleganciáján és impozáns teljesítményén keresztül szabad utat enged felhasználójának az önkifejezéshez.” – mondta el Mihai Nodea, a HTC Romániáért, Magyarországért és Moldováért felelős regionális menedzsere.

htc_m9_plus_2_techaddikt

„A telefon remekel a képalkotásban, emellett kiváló hangzással és stílusos megjelenéssel érkezik, továbbgondolva a HTC One családtól megszokott élményt.” – tette hozzá.

A HTC One M9+ elődjeihez hasonlóan fém készülékházat kapott, ami egy 5,2”-es 2K kijelzőt ölel körül. Ezt ujjlenyomat-azonosító, HTC BoomSound és Dolby Audio hangzás egészítik ki. A továbbfejlesztett Duo Kamerával kiváló képeket készíthetünk, a 128 GB-os microSD kártya-bővíthetőségnek köszönhetően pedig rengeteg tárhely áll rendelkezésünkre.

A készülék megtartotta a HTC One M7-re és a HTC One M8-ra jellemző külső kialakítást. A fém készülékház aprólékosan kidolgozott, a test pedig ezüst színű, amit lekerekített arany szélek kereteznek.

A testreszabhatóságról a HTC Sense 7 gondoskodik. A használatot alapul véve megvizsgálja, melyek a kedvenc fotóink, és azoknak megfelelően alakítja az alkalmazások megjelenését, a színeket, a témákat és a hátteret. A kezdőképernyő továbbra is a helyszín alapján jelenít meg alkalmazásokat, így könnyen megtalálhatjuk azt, amire adott időszakban és helyen szükségünk lehet.

A HTC One M9+ Duo Kamerájával gyorsan és kiváló minőségben örökíthetjük meg a körülöttünk zajló eseményeket. A mélységérzékelő szenzor segítségével a kép elkészítésekor részletes információt rögzíthetünk, a UFocus™-szal pedig kiválaszthatjuk, hogy fényképünkön mi legyen éles. A Copy & Paste segítségével akár beilleszthetjük egy barátunkról készült portrét a saját fotónkra, a Dimension Plus™-szal pedig arra is van lehetőségünk, hogy a kijelzőt megdöntve más nézőpontokból is megtekintsük a fotónkat.

A készülék továbbfejlesztett HTC UltraPixel™ előlapi kamerával érkezik, és kedvezőtlen körülmények között is élesebb, természetesebb hatású önarcképeket készít.

A HTC One M9+ hátlapján 20 MP-es kamerát találunk, ami 4K felbontásban képes rögzítetni a fotókat és a videókat. Az objektíveket zafír bevonat védi a karcolástól.

HTC Sense 7 HTC EYE Experience szoftverrel párosul, ennek köszönhetően számos effekttel gazdagíthatjuk felvételeinket (Shapes, Prismatic, Elements). A Zoe™ alkalmazás pedig automatikus készít egy kisvideót felvételeinkből, amihez hozzáadhatjuk az általunk választott zenét[1]. A kisfilmet barátaink is szerkeszthetik, kiegészítve azt saját fotóikkal.

Az elkészült képeket a HTC One Galéria rendszerezi, amiben dátum, helyszín, esemény, album és akár kép alapján is kereshetünk, a Képek csoportosítása funkción keresztül.

A HTC One családtól megszokott sztereó előlapi hangszórók Dolby® Audio[2] hangzással egészülnek ki, ezeknek köszönhetően a készülék kivételesen jó hangzást biztosít, fülhallgató vagy külső hangszóró csatlakoztatása nélkül is. A 24 bites hangfelbontás a CD minőséget is felülmúlja

A HTC Connect segítségével készülékünk tartalmát egyszerű mozdulattal jeleníthetjük meg egy kompatibilis tv-n vagy külső hangszórón, beleértve a Harman Kardon termékeit. Arra is van lehetőség, hogy egy hangszórón egyszerre több készülék osztozhasson.

A HTC One M9+ ujjlenyomat-érzékelővel érkezik, amit a könnyű hozzáférhetőség jegyében az előlapon helyeztek el. A képernyőzárat egy érintéssel feloldhatjuk, a szenzor ugyanis több irányból is érzékeli az ujjat.

A HTC One M9+ hazánkban két színű változatban, ezüst-arany színben lesz elérhető 2015. augusztus végétől.