TechAddikt Szoftver Játék Elindult a Heroes of the Storm zárt betatesztje

Elindult a Heroes of the Storm zárt betatesztje

A napokban kezdetét vette a Blizzard legújabb sikervárományosának, a majd ingyenesen játszható Heroes of the Storm zártkörű betatesztje. Az online alapokra kihegyezett, csapatjátékot előtérbe helyező megközelítés az elmúlt 20 év Blizzard játékainak – Warcraft, Starcraft ls Diablo – ikonikus hőseit vonultatja fel.

heroes_of_the_storm_blizzard_techaddikt

Ahogy említettük, elindult tehát a beta, máris próbálható egy új battleground, valamint egy új hős is. Mindemellett ranked játékra is lehetőség nyílik, valamint számtalan egyéb újdonsággal is találkozhat az újdonsült Heroes of the Storm tesztelő. Aki esetleg eddig kimaradt volna a szórásból, ne csüggedjen, ugyanis a betára még lehet jelentkezni, konkrétan a www.heroesofthestorm oldalon keresztül, vagy ha már rendelkezik az illető Battle.net accounttal, akkor a Beta Profile Settings aloldalon teheti meg.

A legújabb összetevők tehát a Heroes of the Storm-ban:

Új battleground: Sky Temple, egy új sivatag témájú BG, a játékosok itt ősi templomokat vehetnek irányítás alá a küzdelem során. Ha egyszer elfoglaljuk az épületek valamelyikét, akár energianyalábokkal is ügyködhetünk az ellen irányába.

Új hős: Thrall, a Horda hadura új, alapvetően közelharcra kiképzett bérgyilkosként csatlakozik Nexus világába, félelmetes adottságokkal, mint például a Chain Lightning, Windfury, vagy az Earthquake.

Hero Leauge: ez az új ranked játékmód lehetővé teszi a legalább level 30 szintű játékosoknak, hogy csatlakozzanak a rangsorolt csapatjátékok valamelyikébe, teljesítsék a kihívásokat más játékosok ellen hasonló adottság- és csapatméret tekintetében.

Draft Mode: lehetőség nyílik teljesen személyre szabott csapat építésére, számolva az ellenség pontjait is, egyesítve a BG-k minden tulajdonságát.