TechAddikt Hírek Face to Future elnevezéssel hirdetett pályázatot az ASUS

Face to Future elnevezéssel hirdetett pályázatot az ASUS

Az ASUS bejelentette a Face the Future elnevezésű tervezői pályázatot, amelynek keretében a tervezők elkészíthetik a saját eredeti ASUS ZenWatch arculattervüket abban a reményben, hogy azt a világ minden táján viszontláthatják majd az eszközökön – és megnyerhetik saját ASUS ZenWatch eszközüket.

asus_face_the_future

Az ASUS ZenWatch egy finom kidolgozású Android Wear rendszerű óra, amely zökkenőmentesen párosítható egy Android 4.3+ okostelefonnal, így releváns és hasznos információkat tud nyújtani akkor, amikor azokra a leginkább szükség van, emellett személyi wellness-asszisztensként is szolgál. Az ASUS ZenWatch személyre szabási lehetőségei szinte végtelenek: a gazdája sokféle órafelület és szíj között válogatva alkothatja meg saját tökéletes óráját.

A Face the Future pályamunkák értékelését az ASUS Design Center, az ASUS díjnyertes, multidiszciplináris tervezői csapata fogja végezni. Az ASUS Design Center zsűrije a következő kategóriákban választja majd ki a legjobbnak tartott terveket: Gold Medal (aranyérmes), Best in Beauty (szépségdíjas), Best in Creativity (legkreatívabb), Best Practical Design (legjobb praktikus terv), Best Student Design Award (legjobb hallgatói terv), Fan Favorite (rajongói kedvenc). A győztesek között összesen hat ASUS ZenWatch eszközt osztanak ki. Minden résztvevő esélyt kap arra, hogy a terve bekerüljön az ASUS ZenWatch normál órafelületei közé, és egy, az eredményét elismerő ASUS oklevelet is kap.

A pályázatban való részvételhez a tervezők a Face the Future weboldalról tölthetik le a sablont: http://apps.asus.com/zenwatch-design. 2015. január 10. és február 10. között kell feltölteni a végleges terveket a webhelyre. Február 10-től a tervezők és a nagyközönség is megtekintheti az elkészült pályamunkákat, és Facebookon szavazhat a kedvenc terveire. A szavazók egy külön körben szintén esélyt kapnak a saját ASUS ZenWatch megnyerésére.

ASUS ZenWatch – Időálló tradíció, okos innováció

Az ASUS ZenWatch az ASUS első Android Wear rendszerű, a Google-lel együttműködésben készített hordható eszköze. Az ASUS ZenWatch egy finoman kidolgozott Android Wear rendszerű óra, amely zökkenőmentesen párosítható egy Android™ 4.3+ okostelefonnal, így releváns és hasznos információkat tud nyújtani akkor, amikor azokra a leginkább szükség van, emellett személyi wellness-asszisztensként is szolgál.

Az ASUS ZenWatch a precíz óragyártás hagyományait követi az ízléses, részletekre figyelő formatervvel és a kiváló minőségű anyagok használatával. Az ívelt Corning® Gorilla® Glass 3 kijelző és a csukló formáját követő ház, valamint a különleges csattal záródó minőségi, tűzött bőrszíj egyszerre kényelmes és elegáns. A szabványos 22 mm széles szíj könnyen cserélhető, ami nagyszerű lehetőség arra, hogy az eszköz gazdája egyedivé tegye a saját példányát az ízlésének megfelelő színű, stílusú és anyagú szíj kiválasztásával. Az órához járó mogyoróbarna mellé az ASUS sötétbarna és narancsszínben is kínál kiegészítő szíjakat. Az első osztályú olasz bőrből varrt, könnyen beállíthatóra készített szíjak tökéletesen ötvözik a stílus és a kényelem szempontjait.

A fizikai megjelenést az ASUS ZenWatch sokféle azonnal cserélhető szoftveres órafelülete egészíti ki, amely bármilyen stílushoz, hangulathoz és alkalomhoz jól illeszkedhet. Az eszköz viselője az okostelefonján található ASUS ZenWatch Manager segítségével is kiválaszthatja a megfelelő számlapot, beállíthatja annak színét, és hogy milyen információkat szeretne látni; de közvetlenül az ASUS ZenWatch kijelzőjén is elvégezheti a változtatást. Az ASUS ZenWatchhoz több mint százféle számlap-kombináció áll rendelkezésre, amelyek a cserélhető szíjakkal együtt szinte végtelen számú személyre szabási lehetőséget kínálnak.

Az Android telefonok intelligens kiegészítőjeként az ASUS ZenWatchról egyetlen pillantással leolvashatók az aktuális információk, a készülékről egyetlen érintéssel vagy hangutasítással elvégezhetők a feladatok. Az ASUS ZenWatch első alkalommal teszi elérhetővé az ASUS ZenUI egyes nagyszerű funkcióit egy androidos hordható kiegészítőn. Az ASUS okostelefonok felhasználói élvezhetik a zökkenőmentes ASUS ZenUI integráció előnyeit, és megtapasztalhatják, hogy az exkluzív ASUS ZenUI alkalmazások – például a What’s Next és Do It Later – még kényelmesebben és hatékonyabban használhatók. Még tovább bővítik az ASUS ZenWatch funkcionalitását más alkalmazások, például a Remote Camera, amely az okostelefon keresőjének képét az órán jeleníti meg, megkönnyítve használója számára az önarcképek és más kreatív felvételek elkészítését.

A kifinomult érzékelők és az egész napos kényelmes viselhetőség révén az ASUS ZenWatch olyan személyes wellness-asszisztensként is működik, amely egy csomó állapotadatot figyel és nyomon követ: számolja a szívverést, a lépésszámot, figyeli a nyugalmi szinteket, ezzel segít a gazdájának egyensúlyban tartani az életét és megvalósítani az egyedi fittness-célokat.