TechAddikt Szoftver Játék Fire Emblem Fates: Conquest és Fire Emblem Fates: Birthright részek Nintendo 3DS...

Fire Emblem Fates: Conquest és Fire Emblem Fates: Birthright részek Nintendo 3DS platfromra

A sorozat történetének legsikeresebb premierje után az Egyesült Államokban, hamarosan az európai stratégiarajongók is szembesülhetnek a nehéz választással: az őket felnevelő család oldalára állnak a Fire Emblem Fates: Conquest, vagy valódi szülőhazájukért harcolnak a Fire Emblem Fates: Birthright keretében a régóta futó stratégiai szerepjáték széria két új, most pénteken megjelent epizódjában, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken.

fire-emblem-fates-nintendo-3ds

A Nohr királyság nemeseként felnőve a főszereplő Corrin élete örökre megváltozik, mikor megtudja, hogy igazából a szomszédos ország, a Hoshido szülötte, akit gyerekként elrabolt a gonosz Garon Király. Mindkét nemzet a háború szélén áll a játékosnak pedig választaniuk kell, hogy megvédik szülőföldjüket a Hoshido oldalán a Fire Emblem Fates: Birthrightban, vagy az őket felnevelő család oldalára állva hiúsítják meg Garon terveit a Fire Emblem Fates: Conquest keretében. A történet a június 9-én kizárólag letölthető formában megjelenő Fire Emblem Fates: Revelation epizóddal válik teljessé, melyben a játékosok megtagadják a választást és felfedhetik a két királyság háborúja mögött rejlő igazságot.

A választott oldaltól függően drasztikusan megváltozik a történet, teljesen más élményt nyújtva a különböző ízlésű és képességű játékosoknak. A Fire Emblem Fates: Birthright keretében a játékosok Kihívás Térképeken bármikor plusz tapasztalati pontokat és pénzt szerezhetnek, ami ideálissá teszi az alkotást a kezdő, vagy a sorozatot a Fire Emblem: Awakening résszel megismert játékosoknak, míg a Fire Emblem Fates: Conquest különböző szereplőgárdát és felfogadható harcosokat tartalmaz Kihívás Térképek nélkül, nehezebbé téve a karakterek fejlesztését és a pénzszerzést, már ismerős kihívást nyújtva a Fire Emblem veteránoknak.

Az új Fire Emblem Fates játékok már a kritikusoknak is bizonyítottak:

  • „A Fire Emblem Fates: Birthright egy fantasztikus taktikai szerepjáték és remek belépő epizód.” 9.4/10 IGN
  • „Az eddigi legjobb Fire Emblem játék, aminek játékmeneti lehetőségei még részletesebbek, mint valaha, mégis tökéletes belépő epizód az új játékosok számára.” Metro 9/10
  • „A Fire Emblem Fates egy érzelmekben gazdag háborús játék” 8.5/10 Polygon

Május 20-tól újabb térképek formájában rendszeres letölthető tartalmak fognak megjelenni, amiket megvehetsz külön, vagy a Map Pack 1 formájában 16.19 £ / 17.99 € ellenében, ami hozzáférést ad mind a 11 térképhez és a később megjelenő tartalmakhoz.A Map Pack 1 formájában a játékosok kedvezőbb áron szerezhetik be a térképeket, mintha külön-külön vennék meg őket.

A Fire Emblem Fates egy Limitált Kiadás részeként is kapható lesz, ami tartalmaz egy Játék Kártyát rajta mind a három történetszállal, egy művészeti könyvet, egy kétoldalas posztert és egy exkluzív fémtokot. A Limitált Kiadással ráadásul a játékosok még a június 9-i Nintendo eShop megjelenése előtt belekóstolhatnak a Revelation történetszálba. Május 20-tól egy New Nintendo 3DS XL Fire Emblem Edition* gépcsomag és egy a két családot ábrázoló New Nintendo 3DS borító szett is kapható lesz. Végül, akik a Nintendo eShop kínálatából vásárolják meg a Fire Emblem Fates játékot a megjelenést követő négy héten belül, egy Two Kingdoms téma kódot is kapnak.

Harcolj a családért, aki felnevelt a Fire Emblem Fates: Conquest, a szülőhazádért a Fire Emblem Fates: Birthright, vagy tagadd meg a választást a Fire Emblem Fates: Revelation keretébe – a választás a tied. A Fire Emblem Fates: Birthright, a Fire Emblem Fates: Conquest és a Fire Emblem Fates Limitált Kiadás május 20-án jelenik meg Európában, a Fire Emblem Fates: Revelation pedig június 9-én érkezik meg a Nintendo eShop kínálatába.