TechAddikt Hírek Hogyan pihenhetünk hétvégéinken munka helyett? A Fujitsu ad néhány tippet

Hogyan pihenhetünk hétvégéinken munka helyett? A Fujitsu ad néhány tippet

Bár a hétvége általában a pihenés netovábbja, mégsem mindig felhőtlenül alakulnak elképzeléseink. Fujitsu-tippek és tanácsok következnek.

A hét öt munkanapján várjuk, hogy aztán indulhasson a jól megérdemelt lazítás a családdal, feltöltődjünk, és ne gondoljunk a munkával kapcsolatos dolgokra. Ahogy írtuk, ez nem minden esetben  alakul így – a Fujitsu viszont segít néhány tippel, hogy tényleg a relaxálásé lehessen a hétvége.

Talán a legnehezebb eset akkor áll fenn, ha az IT szegmensben dolgozunk, főként, ha az adatarchiválás a fő reszortunk. Nézzük, mely dolgok kiküszöbölésével lehet könnyed megoldásokat találni.

  • Teljesítmény: már a középkategóriás rendszerek is jó választásnak ígérkeznek, vagy teljes flash megoldásokkal, vagy hibridként. Ne feledjük, ezek a leggyorsabb megoldások.
  • Hozzáférhetőség: magasabb szinten is hozzáférhetők azok a biztonsági mentéseken, illetve tükrözésen alapuló technológiák, amelyek csökkentik a downtime-ot.
  • Automatizálás: ez a kulcsa manapság a modern tárolásnak, archiválásnak, így használjuk ki az ilyen irányú lehetőségeket is.
  • Hatékonyság: kompressziós, duplikációs technológiák állnak rendelkezésre annak érdekében, hogy fokozzuk a hatékonyságot. Egyértelmű, hogy a flash technológiák révén biztosított a gyorsaság, és az alacsony válaszidő.
  • Biztonság: az adatvédelem manapság az egyik legfontosabb tényező. Már-már sztenderd normatíva, hogy a biztonságos tárolás nem befolyásolhatja a rendszer sebességét, stabilitását és teljesítményét.

 

Szólj hozzá!