TechAddikt Mobileszköz Huawei Huawei MediaPad X2: világelső Ultra-octa 64 bit LTE Cat6 4G phablet

Huawei MediaPad X2: világelső Ultra-octa 64 bit LTE Cat6 4G phablet

A világ legvékonyabb 7-inches phablete jelenleg – a Huawei MediaPad X2 mindössze 7.28 milliméter vastagságú. A teljes mértékben fémből készült készülékház elegáns és üzleties kinézetet biztosít az eszköznek.

huawei_mediapad_x2_techaddikt

A képernyő keret nélküli kialakításának köszönhető 80%-os kijelző/előlap arány megkönnyíti az egykezes használatot. A Huawei MediaPad X2 tökéletesen egyesíti magában a telefon, a tablet, a navigátor, a hordozható akkumulátor, a mobil hotspot és a digitális fényképezőgép funkcióit, egy jobban összekapcsolt élményt teremtve a felhasználók számára szerte a világon.

A MediaPad sorozat második generációját képviseli, ezért az X2 arra az öt alapvető alkalmazásra fókuszál, amely a legfontosabb a felhasználók számára: a hívásminőségre, a social media applikációkra, az online vásárlásra, valamint a videó és kamera funkciókra.

Teljes egészében laminált, 7 inch-es, ultra 1200 x 1920 HD IPS kijelzője a 323ppi felbontást is eléri, így a Huawei MediaPad X2 lenyűgöző vizuális élményt kínál használójának. Az 178 fokos maximális betekintési szögnek köszönhetően a kijelző elfordítva is tökéletesen jó minőségű képet mutat. Az LTPS HD érintőképernyő hihetetlenül éles és dinamikus látványt nyújt, CABC technológiája pedig automatikusan igazítja a fényerősséget, így hatékonyabb energiagazdálkodást tesz lehetővé. A MediaPad X2-t 2.0GHz-es Kirin 930 ultra-octa chipset működteti, az 64 bites nyolcmagos A53-as CPU processzor erős jelfeldolgozó funkcióval rendelkezik, emellett mégis kevesebb energiát fogyaszt.

A Kirin 930 chipset LTE Cat6 kapcsolódást is támogat, így akár 300Mbps-os letöltési sebességet is lehetővé téve. A 64-bit-es GPU Mali-T628 és i3 micro-corenak köszönhetően a Huawei MediaPad X2 akár 3D-s játékok futtatására is tökéletesen alkalmas. Az integrált üregrezonátor, a Smart PA chip és a DTS surround hangtechnológia együttes alkalmazásával a Huawei MediaPad X2 nagyszerű hangzást biztosít a filmrajongóknak is.

Erőteljes, lítium-polimeres akkumulátora 5,000 mAh-s, amely a legnagyobb kapacitás az iparágban, így a Huawei MediaPad X2 még a rendkívül aktív használójának is képes biztosítani az egynapos üzemidőt. Akár 12 órányi online videó-nézést, 15 órányi internetezést vagy 60 órányi, fülhallgatóval történő zenehallgatást is kibír egyhuzamban.

13MP-es hátlapi kamerája rossz fényviszonyok között is kivételesen jó képek készítésére alkalmas, emellett a Huawei MediaPad X2 olyan funkciókkal is bír, mint az utólagos fókuszbeállítás, az off-screen gyors fényképzés, vagy a fókusz és exponálás mérő funkció. A 5MP-es előlapi kamera F2.4 rekeszértékkel és 22mm-es széles látószögű lencsével rendelkezik, így tökéletesen használható panoráma szelfik készítésére.

A 2.4G dual-Wi-Fi antenna dizájn segítségével a Huawei MediaPad X2 bárhol, bármikor stabil Wi-Fi kapcsolatot és csatlakozást biztosít. Dual-sim-es, illetve dual stand-by funkciós and dual 4G-képes, így a nap 24 órájában elfoglalt üzletemberek minden igényét kielégíti. Dual-mikrofonos zajcsökkentő technológiája minden körülmények között tökéletes hívásminőséget biztosít.

A Huawei MediaPad X2 két verzióban lesz elérhető: a standard, 2G RAM+16GROM holdfény-ezüst, illetve a prémium, 3G RAM+32GROM-os borostyánarany változatokban. Mindkét verzió dual-SIM-es, és 4G hálózati támogatással rendelkezik.