TechAddikt Mobileszköz Huawei Huawei TalkBand B3: az új okoskarkötő

Huawei TalkBand B3: az új okoskarkötő

A Huawei Technologies fogyasztói üzletága a londoni Battersea Evolutionban tartott rendezvényén bemutatta legújabb okoskiegészítőjét, a TalkBand B3 okoskarkötőt. A hordozható Bluetooth headset eszköz karcsú és stílusos formában egyesíti a produktivitást és a kapcsolódást.

huawei-talkband-b3-okoskarkoto-techaddikt

Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának vezérigazgatója elmondta: „A hordozható eszközök népszerűsége és terjedése felülmúlja az iparági várakozásokat. Az új TalkBand okoskarkötőnk, a B3 olyan páratlanul korszerű és innovatív funkciókat tartalmaz, amelyek messzemenően kielégítik a magas igényeket is.”

A Huawei TalkBand B3 elkészítésénél olyan, prémium minőségű anyagokat használt a gyártó, mint a rozsdamentes acél és a 3D ívelt Gorilla Glass. A hordozható eszköz zökkenőmentes csatlakozást és kapcsolatot tesz lehetővé, e-mail és üzenetfunkciókat, mobiltelefon szinkronizálást, és egészségügyi állapotfigyelést Bluetooth 4.2 támogatással. A velejáró headset duálmikrofonja és aktív zajszűrő technológiája javítja a hívás minőségét, kiszűri a háttérzajokat és gazdagabb hangzást biztosít.

A Huawei TalkBand B3-at három, Active, Classic és Elite stílusban kínálja a gyártó, hogy a felhasználók ki tudják választani a személyiségükhöz leginkább illő designt.

Csúcstechnológiai és stílusos design

A Huawei TalkBand családjának legújabb tagja magán hordozza elődei karcsú és divatos kialakítását, emellett stílusos új elemeket is tartalmaz, mint például az olasz bőrből és rozsdamentes acélból készült szíj. A TalkBand B3 ívelt érintőképernyőjét egy anti-ujjlenyomat bevonat védi, amely megakadályozza, hogy a képernyő karcolódjon és a foltok ott maradjanak.

A megfelelő kommunikáció

A Huawei TalkBand B3-at úgy tervezték, hogy stabilan kapcsolódjon a legújabb Bluetooth technológiával, továbbá zökkenőmentes kommunikációt biztosít a headset és a felhasználó mobiltelefonja között. A készülék 80×128 felbontású AMOLED kijelzőt kapott és üvegborítású érintőképernyőt.

Fitness és teljesítmény funkciók

A Huawei TalkBand B3-at 91mAH akkumulátorral szerelte fel a gyártó, amely másfél órás töltéssel 6 óra beszélgetést tesz lehetővé, legfeljebb négy nap általános használatot és hat nap Bluetooth-csatlakozás készenléti időt. A készülék optimális fitnesz- és egészségügyi alkalmazásokhoz, beleértve az olyan tevékenységfigyelést (aktivitás-monitoring), mint a lépés- vagy a kalóriaszámlálás, az alvásfigyelés és a mozgásszegénység emlékeztető.