TechAddikt Híradástechnika Philips IFA 2022: az új Philips Sound hangfalak, soundbar hangsugárzók és fejhallgatók elkényeztetik...

IFA 2022: az új Philips Sound hangfalak, soundbar hangsugárzók és fejhallgatók elkényeztetik a zene és a filmek szerelmeseit

Nagyszerű hír a zene és a filmek szerelmeseinek: a Philips Sound minden igényt kielégítő új hangtechnikai termékek széles választékát dobja piacra. Edzéshez vagy otthoni vacsora mellé zenehallgatáshoz, tévénézéshez az új hangfalak, soundbar hangsugárzók és fejhallgatók mind prémium minőséget képviselnek és könnyen vezérelhetőek a Philips Sound alkalmazáson keresztül. 

Philips Fidelio hangszóró: prémium hangzás

A közkedvelt és díjakkal is elismert Philips Fidelio család prémium kategóriás hangszóróval bővül, ez az FS1 modell. A többi Philips Fidelio termékhez hasonlóan az FSI hangszóró is fényűző kialakítást, anyaghasználatot és teljesítményt kínál. A hangszórón megszólaló kedvenc zenéinek hangzása is ámulatba fogja ejteni, de az élményt még teljesebbé teheti, ha az eszközt az Ambilight TV-hez is csatlakoztatja. Ha egyszer kipróbálta, a tervezők szerint nincs visszaút: soha többé nem akar filmet vagy sorozatot nézni enélkül.

Új Philips Soundbarok kiemelik tévéjének hangzását

A televíziós hanghatás fokozására a Philips Sound örömmel mutatja be négy új soundbar hangsugárzóját. Lenyűgöző teljesítményével valóban magával ragadó, moziszerű élményt hoz az új B8907, a négy hangfal közül a leginkább prémium termék. Ezt követi a B8507, ami ideális kiegészítő a Philips “The One” tévéhez. Kiváló teljesítménnyel és megfizethető áron érkezik a B7807, ami szintén csúcsértéket és lenyűgöző hangzást kínál. Végül, de nem utolsó sorban a B7207 az ideális belépő a még teljesebb TV hangélmény felé.

Három új fejhallgató sportoláshoz, hibrid munkához és egy újdonság gyerekeknek

A Philips Sound büszkén mutatja be három új fejhallgatóját: egy sportoláshoz, egy munkához és kikapcsolódáshoz, és egy fejhallgató újdonság kifejezetten gyerekeknek tervezve!

Az A7607 sport fejhallgató – kényelmes és biztonságos

Az A7607 igazi sport fejhallgató, a Philips első open-ear modellje, mely csontvezetéses mikrofonnal rendelkezik, így gyakorlatilag kiküszöböli a szelet és egyéb zavaró háttérzajokat, kristálytiszta hangzást biztosítva az útközbeni hívásokhoz. Tökéletes kültéri futáshoz, biciklizéshez és zsúfolt helyeken, emellett biztonságot is garantál a felhasználó számára, aki a külső környezettel, forgalommal sem veszíti el a kapcsolatot. Lenyűgöző kilenc órás lejátszási időt biztosít, amit további egy órával meghosszabbíthatunk mindössze tizenötperc töltéssel a vízálló, mágneses portnak köszönhetően. A por- és vízálló A7607 open-ear fejhallgató nagyszerű zenei teljesítményt és ugyanakkor biztonságot is nyújt, mivel hallhatja a külső környezet hangjait is. A nyakpántba épített piros LED világítás fokozza a biztonságot, segítségével viselője éjszaka is jól látható lesz.

Hibrid H8507 fejhallgató – munka és pihenés

Mivel nagyon sokan már az új, hibrid munkarendre váltottak – az irodában töltött idő mellett otthonról is dolgoznak –, a Philips Sound kifejlesztett egy fejhallgatót, amely mind munkára, mind szórakozásra tökéletesen alkalmas, ez a H8507 modell. A fejhallgató kivételesen gazdag és tiszta hangzást kínál, amelyet mind a hívások, mind a zenehallgatás során értékelni fognak a felhasználók. A H8507 könnyen vált a számítógépek között, valamint a felhasználó anélkül válthat hívásról zenére és fordítva, hogy folyton újra kellene csatlakoztatnia az eszközt. Az akkumulátor bő 55 óráig bírja töltés nélkül. És még valami: egy bekapcsolható piros fényjelzéssel családja vagy a kollégái tudtára adhatja, hogy éppen hívásban van. 

K467 gyermek fejhallgató – okos és játékos

A közkedvelt csontvezetéses technológia már a kifejezetten gyerekeknek szánt fejhallgatóban is megjelenik az új K4607 modellben. Az open-ear dizájn megvédi a kicsik érzékeny fülét a nagy hangerőtől, miközben lehetővé teszi, hogy egyszerre hallják a környezetüket, beszélgessenek a családjukkal, barátaikkal, és közben a műsor, zene vagy mese hallgatását sem kell megállítani. A K4607 jó hangminőséget és több mint öt órányi játékidőt kínál. Az open-ear kialakítás és az állítható nyakpánt szintén jó és biztonságos illeszkedést garantál, a gyerekek mozgása közbeni laza vagy elveszett fejhallgató szokásos kockázata nélkül. A hangerő-korlátozó és alkalmazásvezérlés garantálja a biztonságos használatot, a termék távfelügyeletével.

Előző cikkIFA 2022: sokszínű házimozi élmény az új dizájnú Philips tévékkel
Következő cikkIFA 2022: a Philips 2022-es Ambilight TV-kínálatának csúcskészülékei – két új OLED+ modell és egy új Mini-LED TV