TechAddikt Hírek Íme, az új Ableton Push!

Íme, az új Ableton Push!

Ma jelenik meg az Ableton Push hardveres hangszerének legújabb verziója.

Az új Push expresszív játékra, producerkedésre és előadásra invitál, mindenféle zavaró tényezőtől mentesen. Konfigurálható önálló hangszerként, vagy számítógéppel együtt használható. A Push frissíthető, és cserélhető alkatrészekkel rendelkezik a hosszabb élettartam érdekében a stúdió központjában.

Kifejezőképesség

A Push 64 MPE-képes tappancsa érzékeli az ujjak nyomását és elhelyezését az X és Y tengelyen az árnyalt, hangjegyenkénti vezérlés érdekében. Játsszon hajlításokat és csúszásokat, szűrje vagy befolyásoljon egyes hangokat egy akkordon belül, vagy játsszon többféle artikulációt egy padon belül.

Csatlakoztathatóság

Csatlakoztasson külső hangszereket, szintetizátorokat és effekteket egyenesen a Push beépített audiointerfészéhez, hogy közvetlenül a Push szettjébe vagy az Ableton Live-ba rögzíthessen. Ezenkívül küldjön gate és CV jeleket moduláris eszközeihez egy kombinált Eurorack/Push beállításhoz, vagy használja a Push-t osztály-kompatibilis MIDI eszközökkel.

Önálló hangszerként is remek

Önálló hangszerként a Push-t úgy tervezték, hogy a laptop nélküli zenei beállítások középpontjába kerüljön. A beépített akkumulátorral és tárolóval egyetlen kábel csatlakoztatása nélkül is zenélhetsz az Ableton Live-ból ismert hangszerekkel és effektekkel, valamint saját Pack-jeiddel és sample-könyvtáraiddal. Csatlakozzon a WiFi-hez, hogy a Push és a Live között oda-vissza átvihesse a szetteket.

Konfigurálhatóság

A Push kétféle konfigurációban érhető el, hogy megfeleljen a különböző igényeknek és költségvetéseknek. Processzorral a Push önálló hangszerként működik. Processzor nélkül a Push-t egy számítógéphez kell csatlakoztatni. Ha a Push-t processzor nélkül vásárolja meg, akkor a későbbiekben az Upgrade Kit segítségével maga is hozzáadhat egyet. A processzor, a merevlemez és az akkumulátor későbbi cseréjére is lehetőség nyílik, így a műszere lépést tarthat a technológia fejlődésével.

A Push önálló konfigurációját egy speciálisan erre a célra átalakított Intel® NUC Compute Element hajtja, amely egy hitelkártya méretű alkatrészben egyesíti a processzort, a RAM-memóriát és a WiFi-t. A Push önálló konfigurációját egy speciálisan erre a célra átalakított Intel® NUC Compute Element hajtja.