TechAddikt Szoftver Helium 10 Íme, az új Helium 10-opció, a Global Tags for Products and Competitors

Íme, az új Helium 10-opció, a Global Tags for Products and Competitors

Örömmel mutatjuk be a Helium 10 élményének új fejlesztését – a teljesen új Címkézési rendszert! Ez a funkció lehetővé teszi, hogy dinamikus és rugalmas címkeszerkezetet hozzon létre, amely jobb szervezést tesz lehetővé termékportfólióján belül.

Könnyedén hozhat létre, kezelhet és szerkeszthet címkéket, lehetővé téve az ASIN-ek és termékötletek hatékony csoportosítását több piactéren. Ez lehetővé teszi, hogy rendszerezze termékeit, megfelelő riasztásokat alkalmazzon, tanulságos jelentéseket készítsen, és előre meghatározott kritériumok alapján címke hozzárendeléseket hozzon létre, hogy alkalmazkodni tudjon vállalkozása változó igényeihez.

Miért fontos a tagepés:

Sok eladónak rengeteg terméke van, és szükségük van egy okosabb módszerre, hogy rendszerezzék őket a hatékony riasztás, jelentéskészítés és általános menedzsment érdekében.

A címkék kihasználásával az eladók a jobb jelentéskészítés és szervezés révén mélyebb megértést nyerhetnek az üzletükről.

Főbb jellemzők:

Gyermek és szülő ASIN-ek, valamint SKU-k vagy termékcsaládok címkézése.

Egy szülő ASIN megjelölésekor az összes gyermek ASINS is megjelölésre kerül.

A rugalmasság érdekében ASIN-enként több címkét alkalmazhat

Szűrje a Saját termékek táblázatot és a Versenytársak oldalt, hogy csak az adott címkén belüli termékeket láthassa.

Fedezze fel a Helium 10 új címkézési rendszerét még ma! Egyszerűen jelentkezzen be fiókjába, és fedezze fel a szervezettebb, automatizáltabb és optimalizáltabb megközelítést a vállalkozásának irányításához.

Kattintson: kedvezményt kap, ha innen rendeli meg az elérhető legátfogóbb Amazon Tools-ot, a Helium 10-et!