TechAddikt Notebook Lenovo A Lenovo ThinkBook 16p Gen 3 laptopjaival segíti a kis- és középvállalkozások...

A Lenovo ThinkBook 16p Gen 3 laptopjaival segíti a kis- és középvállalkozások növekedését 

Az új Lenovo™ ThinkBook 16p Gen 3 a tartalomkészítőknek és a nagy teljesítményű felhasználóknak is segít abban, hogy korlátok nélkül kibontakoztathassák kreativitásukat.

A legújabb, felturbózott ThinkBook akár AMD Ryzen 9 6000 H-sorozatú processzorokkal és NVIDIA GeForce® RTX™ 3060 diszkrét grafikával kiemelkedő teljesítményt nyújt a Windows 11 rendszerrel. A magával ragadó, keskeny fókuszú, 16 hüvelykes, 2,5K IPS-kijelzővel ellátott opciók TÜV Rheinland Low Blue Light és TÜV Eyesafe® tanúsítványokkal1 rendelkeznek a szem komfortérzetének maximalizálásáért, és egy környezeti fényérzékelőt tartalmaznak, amely szabályozza a képernyő és a billentyűzet háttérvilágításának fényerejét. Két megjelenítési lehetőség áll rendelkezésre, köztük egy 400nit 60 Hz-es panel és egy új 500nit 165 Hz-es VESA tanúsítvánnyal rendelkező HDR400 panel, amely élénk színeket, valamint fokozott árnyék- és fénypont részletességet kínál. Mindkét megjelenítési lehetőség X-Rite Pantone® tanúsítvánnyal is rendelkezik, és a Dolby Vision® tartalmakat támogatja.

Az AMD Ryzen 6000-es sorozatú mobil processzorok szuper feldolgozási teljesítménye és az NVIDIA GeForce RTX grafika segít a felhasználóknak megbirkózni a hibrid munka legnehezebb követelményeivel. Az akár 32 GB kétcsatornás LPDDR5 memória, az akár 2 TB-os dual SSD-tároló és a 71 Wh kapacitású akkumulátor segítségével a felhasználók egész napra elegendő energiát kapnak2. Az új munkastílusok nagy sebességű, megbízható csatlakozási lehetőségeket és a rugalmas és sokoldalú csatlakozásokhoz szükséges portok elérhetőségét is igénylik. A Wi-Fi 6 támogatásnak3 és a két USB® Type-C portnak, köztük egy USB4®, két USB-A 3.2 Gen 2 és egy HDMI 2.1 portnak köszönhetően kényelmesen csatlakozhat vezeték nélküli hálózatokhoz, perifériákhoz és AV-berendezésekhez.

A pozitív és zökkenőmentes felhasználói élmény kiemelkedő fontosságú a produktív és kreatív munkafolyamatok szempontjából. Az ujjlenyomat-érzékelős Smart Power gomb kényelme és hozzáadott biztonsága lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy gyorsan ott folytassa, ahol abbahagyta, és az opcionális Full-HD IR kamera és a Dolby Atmos® kristálytiszta hang kombinációjával tovább élvezze a mélyebb együttműködést és a kreatív ötletelést. A korábbi ThinkBook laptopokban bevezetett intelligens, AI-alapú funkciók közé tartozik az AI Meeting Manager, amely többek között tizennégy támogatott nyelven képes a szöveget beszéddé alakítani a hangkonferenciák során.

A további termelékenység érdekében a kis- és középvállalati felhasználók a ThinkBook 16p PC-t a Lenovo szintén ma bejelentett új ThinkVision S25e-30 monitorához csatlakoztathatják. A teljesítményt, kényelmet és értéket egy nagyméretű, 24,5 hüvelykes FHD kijelzőben ötvöző, új generációs monitor többféle csatlakozási lehetőséget kínál, és háromoldalas, közel szegély nélküli kialakításával igény esetén könnyedén lehetővé teszi a több képernyős elrendezést. A kényelemre és hatékonyságra épített ThinkVision S25e-30 monitor természetes, alacsony kékfény-technológiával, ergonomikusan továbbfejlesztett, dönthető állvánnyal, valamint az eszköz beállításainak konfigurálásához kényelmesen elhelyezett új joystick navigációs gombbal rendelkezik.