TechAddikt Hardver Philips Itt a Philips Momentum, a világ első Xboxhoz tervezett monitora

Itt a Philips Momentum, a világ első Xboxhoz tervezett monitora

Az MMD vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licenc partnere bemutatja a világon az első Xboxhoz tervezett konzol gaming monitorját.

Philips Momentum Xboxhoz tervezett konzoljáték monitor az alapoktól kezdve úgy került felépítésre, hogy a legkiválóbb játékélményt biztosítsa az Xbox játékosok számára. Ez az Xboxhoz tervezett monitor adja az új mércét az Xbox játék világában. A HDMI 2.1 specifikáció integrálása lehetővé teszi a következő generációs konzoljátékot 4K felbontásban és gyors, 120 Hz-es frissítési sebességgel az ultra-tiszta kép és az ultra-zökkenőmentes játék teljesítmény érdekében. A következő szintre lépés érdekében a Philips monitors az Xbox csapatával együttműködve finomhangolta ezt az Xboxhoz tervezett képernyőt, hogy optimális validált Xbox Series X teljesítményt nyújtson a csatlakoztatása pillanatától kezdve. Az első modell a Philips Momentum Xboxhoz tervezett konzol gaming monitor sorozatból a páratlan immerziót nyújtó 55 hüvelykes (139,7 cm) modell.

A konzoljáték új határai

A televíziókkal ellentétben a Philips Momentum gaming kijelzőket  kifejezetten konzolokhoz tervezték, így a sokkal simább és valósághűbb játékélmény érdekében prioritást élvez az alacsony latencia és az alacsony input lag. A sorozat alacsony jelbemeneti késleltetése nagy előny a jelhibákra érzékeny videojátékoknál, hiszen lehetővé teszi, hogy a bemeneti jel gyorsabban jelenjen meg a képernyőn. A zászlóshajónak számító 55 hüvelykes Philips Momentum (559M1RYV) egy olyan speciális hangszórósort kapott, amelyet az innovatív tervezéséről és hangtechnikájáról világszerte ismert Bowers & Wilkins brit hangszórógyártó vállalat mérnökei terveztek és amely így teljessé teszi az élményt.

Xboxhoz tervezve

Az új Philips Momentum monitor Xboxhoz tervezett validált telesítményt nyújt ultra-tiszta 4K felbontással, legalább 120 Hz képfrissítési sebességgel, HDR-támogatással, DisplayHDR 1000 tanúsítvánnyal, a zökkenőmentes játék érdekében változó képfrissítési frekvenciával és az Always Low Latency játék funkcióval.  A csapat együttes erővel megalkotta az Xbox Game Módot, egy izgalmas funkciót kifejezetten az Xbox képminőségéhez kifejlesztve. A monitor átfogóan tesztelésre és hitelesítésre került a Microsoft és a TPV mérnökei által, biztosítva a tökéletes kompatibilitást és egyúttal az Xbox rajongók magas elvárásainak való megfelelést.  

„Az Xbox-nál mindig arra törekszünk, hogy rajongóink megválaszthassák, hogyan, mit és hol játsszák a kedvenc játékukat. A mai napon örömmel jelentjük be, hogy partnerségben vagyunk a Philips monitors-szal, hogy létrehozzuk az első Xboxhoz tervezett monitort, amely a rajongók számára egyedülálló kijelzőt kínál olyan technológiával és funkciókkal, amelyek a lehető legjobb Xbox Series X | S konzolos játékélményt nyújtják.” – Matt Kesselring, az Xbox Hardware Partnerships igazgatója.

„A Philips Momentum piacra lépésével a konzol gaming terén vezető szerepet játszott és továbbra is játszik egy ilyen fontos partnerség révén. Lenyűgöző és magával ragadó, a Momentum konzol gaming monitorok a legjobbat hozzák ki az új Xboxból és annak funkcióiból, a legizgalmasabb és legteljesebb  gaming élmény érdekében.- ” Stefan Sommer, az MMD európai marketing és üzletvezetési igazgatója.

Előző cikkFord: most már maga az autó szól, ha feltörték – méghozzá a vezető okostelefonján keresztül
Következő cikkEgyüttműködési megállapodást kötött a QNAP és a DataCore