TechAddikt Hardver AOC Ívelt, káva nélküli AOC AGON gaming monitorok

Ívelt, káva nélküli AOC AGON gaming monitorok

Az AOC két új ívelt, három oldalon keret nélküli AGON gaming monitort mutatott be.

A 31,5 hüvelykes QHD AG322QCX és a 27 hüvelykes Full HD AG272FCX egyaránt ívelt, rendkívül alacsony, 1800 mm-es görbületi sugárral rendelkező képernyő. Az AGON prémium gaming monitorai sorában elhelyezkedő, 144 Hz-es képfrissítési aránnyal és az AMD FreeSync technológiával büszkélkedő képernyők rendkívül gördülékeny játékélményt biztosítanak, kiküszöbölve a mozgási elmosódásokat, a képtörést és a szakadozást. A sokféleképpen beállítható állvány, valamint a különböző kényelmi és egészségmegőrzési funkciók a hosszú ideig tartó játék során is biztosítják a játékosok egészségének védelmét.

A háromoldalon keret nélküli kialakítás és a határozott görbület
elmerült játékot tesz lehetővé.

Garantált képélmény

Az AOC AGON új prémium gaming monitorai 16:9 hüvelykes képarányú VA panellel rendelkeznek. A 31,5 hüvelykes (80 cm) AOC AGON AG322QCX 2560 x 1440 QHD felbontása a legapróbb részleteket is életre kelti ezen a hatalmas képernyőn. A kompaktabb kialakítású, 27 hüvelykes (68,6 cm) változat – az AOC AGON AG272FCX – Full HD (1920 x 1080) felbontással rendelkezik. A pusztán 1800 mm-es görbületi sugár lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljesen elmerüljenek kedvenc virtuális világukban, amely a VA technológiának köszönhetően élénk színekben pompázik. A monitor felső részén és a két oldalán gyakorlatilag nincs keret, ez pedig még inkább elősegíti a játékban való elmerülést.

Versenyképes és sokoldalú

A játékosok által igényelt válaszidő kielégítése érdekében mindkét kijelző magas, 144 Hz-es képfrissítési arányt és AMD FreeSync támogatást nyújt. Ennek köszönhetően mozgási elmosódások, képtörés és szakadozás nélkül lehet rajtuk gyors tempójú játékokat játszani. A monitorok további funkciói közé tartozik a Low Input Lag Mode (alacsony bemeneti késleltetés), amely tovább csökkenti a késést, megkerülve részben a monitor néhány belső videófeldolgozási folyamatát; az AOC Shadow Control, amelynek köszönhetően megjelennek a túlságosan sötét vagy világos részek által elrejtett részletek, valamint az AOC QuickSwitch vezérlő, amely segítségével a felhasználók könnyedén válthatnak a különböző előbeállítások és beállítások között a képernyőn történő navigáció nélkül.

A játékosok egészségének megőrzése és az ellazulás biztosítása érdekében az AOC Flicker-Free villódzásmentes technológia és a kék hullámhosszú fényt csökkentő Low Blue Light Mode a hosszú játékidő alatt is védi a szemet. Az AOC Ergo Base állvány lehetővé teszi a magasság, a dőlésszög és az elforgatás beállítását, javítva a játékosok testtartását is. A monitor hátsó részén és az alsó kereten található testre szabható LED-lámpák, a behúzható fejhallgató tartó, valamint a hordozófogantyú a kényelem és a stílus ötvözésével teszi teljessé ezt a lenyűgöző funkciókészletet.

Szólj hozzá!