TechAddikt Szoftver Játék Jön a Red Dead Redemption remaster PS4-re és XBox One-ra, az RDR...

Jön a Red Dead Redemption remaster PS4-re és XBox One-ra, az RDR 2 is hamarosan megjelenik

A Rockstar bődületes nagy sikert aratott a Red Dead Redemption-nel, még 2010-ben. A PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megjelent játék azóta is vár egy folytatásra és ezzel mi is így vagyunk. Igen ám, de most úgy tűnik, hogy hiába hallgatnak nagyban a rockstarosok, valami ott tényleg készül lakat alatt…

red-dead-redemption-ps4-remaster-rdr-2-techaddikt

Most a Rockstar egyik ex-fejlesztője – aki névtelenül írt egy emailt a Frag Hero weboldalának – írta azt, hogy a Red Dead Redemption második része bizony készül, sőt, 2017 őszén meg is fog jelenni. A Take-Two, a kiadó a játékot az idei E3-on tervezi bejelenteni, a címe pedig az lenne, hogy Red Dead Redemption 2: Legends of the West – már több, mint négy éve fejlesztés alatt áll az email szerint a western-shooter. A RDR2-ben egynél több játszható karakterünk lenne, valahogy úgy, mint a Grand Theft Auto V-ben.

Sokan szeretnék PS4-en/X1-en viszont látni az első részt is (na nem úgy, hogy az Xboxon támogatásra került ideiglenesen az X360-as eredeti, hogy aztán azt visszavonják). Elvileg a Rockstar egy remasterelt verziót tervez az első részből is kurrens-gen konzolokra! Ezt a kiadást 2016 végére tuti ki fogják adni.

Érdemes a fenti információkat mindössze pletykaként kezelni, főleg úgy, hogy már elég sokszor hallottunk a Rockstar-ral kapcsolatban arról, hogy így és úgy, de készül a Red Dead Redemption 2.

Közreműködő forrás: PS4Pro.eu