TechAddikt Szoftver Játék Készül a GTA 6? A Rockstar egyelőre hallgat

Készül a GTA 6? A Rockstar egyelőre hallgat

Úgy tűnik, ismét felpörögnek az események a Rockstar és a GTA háza táján: a TechRadarhoz eljutott információkkal kapcsolatban van egy pár érdekesség, ha igaznak vehetjük azokat (de legyünk inkább kételkedőek és ne higgyünk mindent el).

gta-6-techaddikt

Elvileg a Grand Theft Auto VI előmunkálatai már zajlanak, de még nem került kiválasztásra a helyszín, de (többek között) az Independent című online állítása szerint is “majdnem biztosan marad az Egyesült Államokban a franchise.” Legalább előredolgoznak, hiszen miközben a GTA V és az online komponens továbbra is kifejezetten sikeres, már készülgethet a folytatás. De nem minden projekt valósul meg!

A névtelen forrás szerint a Rockstar ugyanis gondolkodott azon, hogy egy Tokióban játszódó Grand Theft Auto epizódot fejleszt, és emiatt ki is küldtek egy stábot a japán fővárosba, hogy körülnézzenek! A fotózásra és az ott élőkkel történő kommunikációra összpontosító utazás már elvileg több éve történt, de törlésre került a projekt, hiszen az útrendszer nem volt kézreeső, továbbá az amerikai helyszínek már megszokottak lettek.

2003-ban a Rockstar levédett pár elnevezést: GTA: Tokyo, GTA: Bogota, GTA: Sin City – érdekes lett volna egy Kolumbiában játszódó felvonás, igaz, láttunk erre budget példát PC-n a Boiling Point: Road to Hellben. A levédetés általában eredményeket szül, de nem mindig – az Activision a Call of Dutyhoz levédett Space Warfare és Future Warfare címeket is.

A Rockstar természetesen hallgat a témával kapcsolatosan.

Forrás: PS4Pro.eu