TechAddikt Hardver Thermaltake Kezdetét vette a 2021-es Thermaltake NeonMaker Lighting Mix Invitational első évada

Kezdetét vette a 2021-es Thermaltake NeonMaker Lighting Mix Invitational első évada

A Thermaltake, a prémium hűtési-, gaming periféria és a nagy teljesítményű memóriamegoldások vezető gyártója örömmel jelentette be a 2021-es Lighting Mix Invitational 1. évadának kezdetét!

Ezúttal is 6 versenyző méri össze tudását Belgiumból, Kanadából, Olaszországból, Japánból, Spanyolországból és a Fülöp-szigetekről, hogy megmutassák, milyen egyedi módon tudnak saját fényshowt komponálni a Thermaltake RGB-vezérlő szoftverével. Annak érdekében, hogy a modderek a legjobb effekteket tudják megvalósítani a NeonMaker segítségével, minden résztvevő egy Floe DX RGB 240 TT Premium Edition folyadékhűtést és egy TOUGHRAM XG RGB DDR4 3600MHz 16 GB (8GB x2) memóriakészletet kap az elképzelésük megvalósításához.​​​​​​​

A versenyzők csak a felsorolt termékeket használhatják, nem cserélhetik ki a RAM-ot, és nem használhatnak más szoftvert a NeonMakeren kívül. Az első három helyezett összesen 5000 USD értékű pénznyereményben részesül. A versenyzőket négy fő szempont szerint osztályozzák, beleértve az eredetiséget, a művésziességet, a szoftverhasználatot és az elkészített videó minőségét.

A versenyzőket nemcsak a Thermaltake bírái és a TT vezérigazgatója fogja értékelni, hanem néhány gondosan kiválasztott professzionális modder is. Mindezek mellett a Tt Community tagjai is 30%-kal hozzájárulnak a végső eredményekhez. Ne hagyd ki annak a lehetőségét, hogy hetente hihetetlen díjakat nyerhess a Tt Community tagjaként a kedvenc versenyződre történő szavazással! 

Egy lenyűgöző fényshow van készülőben, úgyhogy maradj továbbra is velünk és ne felejtsd el leadni a szavazatodat a kedvenc versenyzőid valamelyikére!

Előző cikkAz FSP bemutatta a VIVA sorozatú tápegységeit
Következő cikkMegjelent a QNAP és az ULINK által tervezett DA Drive Analyzer