TechAddikt Híradástechnika Epson Kimagasló Epson minőséget garantál az új Value Glossy fotópapír

Kimagasló Epson minőséget garantál az új Value Glossy fotópapír

Az Epson új Value Glossy Photo Paper terméke kedvező árú megoldást biztosít a mindennapi fotónyomtatáshoz. Legyen szó a legutóbbi nyaralás képeiről, egy iskolai feladat vagy kollázsok elkészítéséről, az új fotópapír minden esetben ugyanazt a magas Epson színvonalat garantálja.

epson-value-glossy-fotopapir-techaddikt

A Value Glossy papírt a japán gyártó úgy fejlesztette ki, hogy az Epson tintáival együtt a lehető legjobb minőségű fotók nyomtatását tegye lehetővé az otthoni felhasználók számára. Az új termék előnyeit – márkától függetlenül – minden hátsó papíradagoló tálcával rendelkező tintasugaras nyomtató tulajdonosa kihasználhatja.

Az Epson fotópapírok széles választékát kínálja, hogy a felhasználók minden esetben kedvező áron érhessék el a számukra megfelelő terméket. Az új, 183 g/m² súlyú, három csillagos Value Glossy Photo Paper kitüntetett helyen áll az Epson kínálatának belépő szintjén. Azok számára, akik professzionális vagy archiválási minőséget keresnek, az Epson a 200 g/m² súlyú, gyantabevonatú, négy csillagos Glossy Photo Paper, a 255 g/m² súlyú Premium Glossy Photo Paper, valamint a 300 g/m² súlyú, öt csillag plusz kategóriás Ultra Glossy Photo Paper termékeket biztosítja.

A széleskörűen felhasználható Value Glossy Photo Paper két méretben kapható: A4-es és 10×15 cm-es változatban, valamint különböző, húsz, ötven vagy száz lapos kiszerelésben érhető el. A papír visszazárható csomagolásban érkezik, így könnyedén megóvható a nedvességtől és a fénytől.

Völgyi László, az Epson Magyarország termékmenedzsere elmondta: „Az emberek kedvelik a fényképeket és mi szeretnénk őket segíteni a szabadabb fotónyomtatásban, amelyet a felmerülő költségek gyakran akadályoznak. A Value Glossy Photo Paper termékkel erre a problémára kínálunk megoldást, hiszen ez a fotópapír Epson minőségben biztosít kedvező árú fotónyomtatást a hétköznapi felhasználók számára.”

A Value Glossy Photo Paper 2016 októberétől lesz kapható, az A4-es méretben 50 és 20 darabos csomagban 4299 és 2099 forintért, a 10×15 cm-es változatban pedig 100, 50 és 20 lapos kiszerelésben 2999, 2099 és 1499 forintos áron.