TechAddikt Hardver Philips Kiváló formatervezés: Philips kijelzők, Red Dot 2017 elismerések

Kiváló formatervezés: Philips kijelzők, Red Dot 2017 elismerések

Idén két Philips monitor is elnyerte a Red Dot dizájn és formatervezési díjat. Mindkét díjnyertes képernyő ívelt kivitelű és megtestesíti az MMD elköteleződését a továbbfejlesztett képélmény és a kiemelkedő formaterv kombinálása iránt.

A Red Dot Díj a világ egyik legnagyobb és legjelentősebb formatervezési versenye, amelyre évről évre több mint 50 országból 5000-et is meghaladó számú nevezés érkezik.

„Az MMD elkötelezett híve az olyan innovatív technológiáknak, amelyek a felhasználók számára megkönnyítik és élvezetesebbé teszik a munkát és játékot egyaránt. Ezért nagyon örülünk neki, hogy két ívelt képernyőnket is kitüntette a zsűri Red Dot Díjjal. Ezt stratégiánk megerősítéseként értelmezzük és ebben az évben további ívelt monitorokkal fogjuk bővíteni termékkínálatunkat“ – mondta Stefan Sommer, az AOC és az MMD európai marketing és üzletviteli igazgatója.

Mindkét díjnyertes képernyő ívelt kivitelű és a felhasználó látóterét körbeölelve átfogó képélményt hoz létre. A 34 hüvelykes X Line LCD kijelző (349X7FJEW) tökéletesen egyesíti a funkcionalitást az innovációval, ultra-keskeny peremeivel keret nélküli megjelenést biztosít és fokozza a körbevettség érzését. A 3440 x 1440 pixeles CrystalClear, UltraWide Quad HD felbontás és az Ultra Wide-Color funkciók kiemelkedő képmegjelenítést biztosítanak panoráma formátumban. Ezáltal a monitor munkára és szórakozásra egyaránt kiválóan alkalmas.

A 32 hüvelykes M Line LCD képernyő (328M6FJMB) kiemelkedő minőségű otthoni szórakozásra és alkalmi játékra készült. A termék 2560 x 1440 pixeles CrystalClear Quad HD felbontással, AMD FreeSync technológiával és 144 Hz-es frissítéssel rendelkezik. A monitor emellett el van látva Ambiglow világítás funkcióval is, amely olyan fényudvart hoz létre a képernyő lábazata körül, amely szinkronban van a képernyőn megjelenő képpel, így az intenzív versenyjátékoknál még magával ragadóbb képélményt biztosít.

Az egészséget kímélő felhasználás érdekében mindkét monitor rendelkezik LowBlue üzemmóddal és magasságbeállítási funkcióval is.

Szólj hozzá!