TechAddikt Mobileszköz Samsung Számítógép a tenyérben a Samsung DeX közbenjárásával

Számítógép a tenyérben a Samsung DeX közbenjárásával

Általában útközben jutnak eszünkbe a legnagyszerűbb ötletek? Ha nem akarunk lemondani a mobilitásról és a hatékonyságról sem, akkor a Samsung Galaxy S8-at és Galaxy S8+-t egyenesen imádni fogjuk: bárhol is legyünk, a kompakt méretű DeX dokkoló segítségével egyetlen mozdulattal számítógéppé alakíthatjuk telefonunkat és már kezdődhet is az alkotás.

A Samsung DeX ideális környezetet teremt a még hatékonyabb munkavégzéshez: a teljesen újragondolt androidos kezelőfelület igazodik az általunk használt kijelző méretéhez, a csatlakoztatott billentyűzettel és egérrel könnyedén használható.

A Microsofttal és az Adobe-bal való szoros együttműködésnek köszönhetően a Samsung DeX dokkolóhoz csatlakoztatott Galaxy S8 vagy Galaxy S8+ készüléken – okostelefonon elsőként most elérhető felhasználói felületen – a megszokott számítógépes programokhoz nagyon hasonló Microsoft Office és Adobe mobilapplikációkkal dolgozhatunk.

A DeX-nek köszönhetően az asztali számítógéped mostantól elfér a farzsebünkben: használata egyszerre rendkívül kényelmes és rugalmas, így bárhol is vagyunk, könnyűszerrel elvégezheted a számítógépes feladataidat, vagy akár stílusosan prezentálhatjuk az ötleteinket.

Szólj hozzá!