TechAddikt Szoftver Játék Már elérhető a Hearthstone sorban harmadik kiegészítője, a Whispers of the Old...

Már elérhető a Hearthstone sorban harmadik kiegészítője, a Whispers of the Old Gods

Kifejezetten nagy sikernek örvend a Blizzard kártyajátéka, a Hearthstone. Ki hinné, hogy a Whispers of the Old Gods már a harmadik expanziót jelenti?

hearthstone-whispers-of-the-old-gods-blizzard-techaddikt

Úgyhogy a bátor bajnokoknak nincs is más dolguk, minthogy belevessék magukat az új kalandokba. A Whispers of the Old Gods – ahogyan a címben is olvasható – immár a harmadik kiegészítője a játéknak, melyben ezúttal a gonosz szabadul el Azeroth mélyéről. Mindehhez 134 kártyalap áll a játékosok rendelkezésére, beleértve az ősi C’Thun legendás erejére utaló részleteket, de nem hiányozhat N’Zoth, Yogg-Saron és Y-Shaarj sem.

A Whispers of the Old Gods minden olyan elemet felvonultat, ami ismerős lehet a korábbi Hearthstone struktúrából. A harci-hadi taktikák megmaradtak, némileg ki is egészültek, jelentős fizetős tartalom is elérhető kártyalapok formájában a jobb erőnlét, sebzés, támadás érdekében. Persze nem lőjük le az összes poént, tessék kipróbálni az új Hearthstone kiegészítőt.

A Whispers of the Old Gods PC-re jelent meg alapvetően (Windows OS), de elérhető iOS-ra, Android-ra, így az utóbbiak értelmében remekül játszható a játék mobil- és táblagép platformokon is. Az 50-es Whispers of the Old Gods bundle 44.99 EUR összegért csábít, platformtól függetlenül.

Bővebb infó itt: www.oldgods.com