TechAddikt Mobileszköz Samsung Már előrendelhető a Samsung Galaxy Note7 Európában

Már előrendelhető a Samsung Galaxy Note7 Európában

A Samsung egész Európában előrendelhetővé tette a Galaxy Note7 okostelefont. Annak érdekében, hogy a Samsung hatékonyan tudja kezelni a Note készülék iránti egyedülállóan nagy felhasználói igényt, az előrendelési szakaszban limitált darabszámú készlet áll rendelkezésre.

samsung-galaxy-note7-techaddikt

A Note7-et érintő kereslet a Samsung digitális felületein regisztráló felhasználók száma alapján már most jelentősen meghaladja a Galaxy S7 és S7 edge iránti érdeklődést. A jelentős igény miatt a Samsung korlátozza az előrendelést, hogy a következő hónapban, amikor a termék Európa-szerte forgalomba kerül, maradéktalanul ki tudja majd elégíteni a felhasználói igényeket.

Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyar Zrt. mobil üzletágának vezetője elmondta: „Ahogy azt a Galaxy S7 és S7 edge sikere is jól mutatja, magas a kereslet a prémium kategóriás okostelefonjaink iránt.  A Note7 a kifinomult dizájn és a célzott innováció tökéletes ötvözete. Az olyan funkciói pedig, mint a továbbfejlesztett S Pen és írisz-szkenner, még tovább emelik prémium termékportfóliónk vonzerejét.”

„A piaci visszajelzések, a forgalmazók és kereskedelmi partnerek kiemelkedően pozitív reakcióival együtt, arra engednek következtetni, hogy a Note7 nem csak, hogy eléri, de bizonyos mértékig túl is szárnyalja majd az eladási számokkal szembeni előzetes elvárásokat a régióban. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy korlátozzuk az előrendelhető készletet. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy mikorra a termék a jövő hónapban hivatalosan is forgalomba kerül, a lehető legjobban felmérjük a várható keresletet, és maximalizáljuk az ügyfelek elégedettségét.”

Azok a felhasználók, akik a Samsung webáruházában, a kiválasztott forgalmazókon vagy viszonteladókon keresztül mától előrendelik a Galaxy Note7 készüléket, a Samsung legújabb Gear VR headsetjét ajándékba kapják.