TechAddikt Szoftver Játék Már Nintendo Switch platformon is elérhető a Mario Golf: Super Rush

Már Nintendo Switch platformon is elérhető a Mario Golf: Super Rush

játékkal az eddigi leggyorsabb epizóddal tér vissza. A játékosok Nintendo Switch konzoljukon különböző Mushroom Kingdom szereplőkhöz csatlakozhatnak a változatos többfős módokban, vagy épp egyedül játszva.

Az egyszerű gombos irányítás mind a kezdők, mind a gyakorlott profik számára segít könnyedén belerázódni a játékba. Hiszen nem kell mást tenned, mint célozni, kiválasztani a lövés erősségét, és a levegőbe küldeni a labdát. Hajlítsd meg az ütésedet, hogy elkerüld az akadályokat, és csavard meg a labdát, hogy befolyásold a gurulását a földet érés után. Számos funkció segíti a játékosokat a pálya leküzdésében, beleértve a lejtő szögéhez igazodó ütésjelzőt, vagy a terep letapogatását lehetővé tévő szkennert. Ezenkívül mozgásérzékelős irányításra is lehetőséged van, ha a Joy-Con kontrollert úgy tartod, mint egy golfütőt*.

A játékosok 16 – különböző erősségekkel és speciális mozdulatokkal rendelkező – Mushroom Kingdom szereplő közül választhatnak. A sorozat történetében most először lép pályára Pauline, Chargin’ Chuck és King Bob-omb. A játékosok a különböző lokális és online** játékmódokban akár három másik versenyzővel is „rászabadulhatnak” a pázsitra. A hat pazar, választható pálya – amelyek között normál pályákat és különleges akadályokkal tarkított pályákat is találsz – gondoskodik róla, hogy ne legyen két ugyanolyan golfparti. Emellett még további meglepetéseket is tartogat a hamisítatlan Mushroom Kingdom hangulattal átitatott golfjáték. A jövőben további pályákat és játszható karaktereket tartalmazó, ingyenes frissítések jelennek meg a játékhoz. A játékmódok a Standard Golftól kezdve az energikus Speed Golfig, és Battle Golfig – a Speed Golf még féktelenebb változatáig – terjednek, de van itt egy szerepjátékszerű történetmód is, a Golf Adventure. A Golf Adventure játékmódban a játékosok beírathatják Mii karakterüket egy előkelő klubház golftanfolyamára, hogy kezdőből profivá képezzék magukat. Lehetőségük lesz kapcsolatba lépni az ismerős Mushroom Kingdom szereplőkkel, megtanulhatják, hogyan kell játszani, és változatos kihívásoknak nézhetnek elébe. Sőt, a játékosok Mii-karakterüket – testreszabott statisztikáikkal együtt – más játékmódokba is átvihetik.

A színes szereplőgárdát, változatos játékmódokat és pályákat, valamint sok egyéb újdonságot felvonultató Mario Golf: Super Rush ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra. A játékosok különböző Mushroom Kingdom szereplőkhöz csatlakozhatnak a változatos többfős módokban, vagy épp egyedül játszva. Az egyszerű gombos irányítás révén mind a kezdők, mind a tapasztalt profik könnyűszerrel belevethetik magukat golfkalandjaikba.

Előző cikkNetgear: a WiFi 6 és a WiFi 6E szabványok közötti különbségek
Következő cikkA Fujitsu nyerte a VMware idei Global Partner Social Impact díját