TechAddikt Szoftver Játék Megérkezett a Construction Simulator hivatalos release trailere

Megérkezett a Construction Simulator hivatalos release trailere

A Construction Simulator 2 hivatalos launch trailerének megjelenésével az astragon Entertainment GmbH és a weltenbauer Software Entwicklung GmbH újabb – animált – betekintést nyújt a népszerű sorozat rajongóinak az iPhone-ra, iPad-re, valamint az Android operációs rendszert használó okostelefonokra és táblagépekre hamarosan megjelenő szimulátor játékába.

A Construction Simulator 2-ban a játékos egy kis építőipari cég tulajdonosaként indul, hogy álmait követve a fiktív amerikai szövetségi állam, Westside Plains legnagyobb ingatlanmágnásává küzdje fel magát. A számtalan, változatos feladat leküzdése érdekében neves gépgyártók 36, hivatalosan licencelt építőipari járműve közül választhatsz. Legyen szó földmunkákról, hatalmas épületek építéséről, daruk irányításáról, építőanyagok berakodásáról és szállításáról, a beton öntéséről, vagy éppen utak burkolásáról – a Construction Simulator 2 hatalmas nyílt játékvilága, valamint a végtelen játékmód sok-sok órányi szórakoztató játékmenetet nyújt a komplex építőipari munkagépek rajongóinak.

A Construction Simulator 2 kiterjedt járműparkjában az olyan nagynevű gyártók, mint a Cat, a Liebherr, a PALFINGER, a Bell Equipment, az ATLAS és a STILL számos építőipari járműve és gépe megtalálható lesz.

A Construction Simulator 2 2017. március 23-án jelenik meg iPhone-ra és iPad-re, valamint az Android-ot használó okostelefonokra és táblagépekre.

Szólj hozzá!