TechAddikt Szoftver Játék Megjelent a King’s Quest – Chapter 2: Rubble Without a Cause

Megjelent a King’s Quest – Chapter 2: Rubble Without a Cause

A Sierra megjelentette a legfrissebb epizódot: elérhetővé vált a King’s Quest – Chapter 2: Rubble Without a Cause, az adventure szerelemeseinek egyértelmű kedvencévé vált saga sorban második felvonását. Ezzel egyidőben az első fejezet ingyenessé vált a PlayStation Plus hálózatában, egészen 2016-ig.

kings-quest-sierra-techaddikt

A King’s Quest – Chapter 2: Rubble Without a Cause december 16-ától, azaz mától érhető el, PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra, valamint Xbox One-ra és Xbox 360 platformokra is.

Mindazon játékosok számára, akik már rendelkeznek korábbról a King’s Quest: The Complete Collection, vagy a King’s Quest: Season Pass verziókkal, értelemszerűen letölthető az új fejezet közvetlenül a játék Chapters menüjén keresztül.

A King’s Quest – Chapter 2: Rubble Without a Cause a The Odd Gentlemen fejlesztőcsapat munkáját dícséri, egy olyan franchise folytatása ez, amely nem kevesebb, mint 30 éve aratott osztatlan sikereket. Úgy lett megtervezve a játék, hogy a rajongók összes korcsoportja megtalálja a számára megfelelő részletet a játékban (feladványok, fejtörők, egyebek).