TechAddikt Szoftver Játék Megjelent a Nintendo Switch Sports

Megjelent a Nintendo Switch Sports

A Nintendo Switch Sports – a Wii Sports sorozat legújabb játéka néhány nappal ezelőtt jelent meg Nintendo Switch konzolokra.

A futball, a röplabda, a bowling, a tenisz, a tollaslabda és a chambara (kardvívás) sportokkal a játékosok a Joy-Con kontrollerek használatával lendíthetnek, rúghatnak, szúrhatnak és guríthatnak – egészen a győzelemig. Emellett a tervek szerint idén ősszel hetedik sportágként a golf* is megérkezik egy ingyenes frissítés keretében a játékba. Ezeket a sportokat egyedül, vagy a családtagjaiddal és a barátokkal együtt is élvezheted, akik helyben, ugyanazon a konzolon vagy online** csatlakozhatnak. A játékosok online is versenyezhetnek a véletlenszerűen kiválasztott közeli és távoli ellenfelekkel, és minden sportágban megpróbálhatják a feljutást a Pro League-be.

A Joy-Con kontrollereknek köszönhetően intuitív módon, valós mozdulataidat használva vehetsz részt változatos sportokban – például megcsavarhatod a bowlinggolyót gurításkor, vagy pörgetést adhatsz az ütésedhez teniszben – de arra is lehetőséged nyílik, hogy a Joy-Con kontrollert a játék dobozos verziójához mellékelt Leg Strap (lábpánt) kiegészítővel*** kombinálva rúgj labdába a futball Shoot-Out játékmódjában. A nyáron érkező ingyenes szoftverfrissítéssel* a lábpánt kiegészítő is használható lesz a futballmeccsek során. Ez a sportjáték-gyűjtemény minden képességszintű játékos számára megfelelő, így mindenki szabadon játszhat és együtt élvezheti az izgalmas sportmérkőzéseket.

Nintendo Switch Sports bemutatja az új, testreszabható karaktereket, akik a Sportsmates nevet viselik. Miközben a játékosok online versenyeznek a véletlenszerűen kiválasztott ellenfelekkel, pontokat szerezhetnek, amelyeket aztán a játékon belüli jutalmakra válthatnak be – például öltözékekre, sportkellékekre, valamint felszerelésekre Sportsmates figuráik számára. Az új elemek hetente cserélődnek, így érdemes rendszeresen visszanézni, hogy mi van épp a kínálatban. A játékosok a Nintendo Switch konzoljukon tárolt klasszikus Mii-karakterekként is játszhatnak.

A Nintendo Switch Sports ma jelent meg Nintendo Switch konzolra. A Joy-Con kontrollerek segítségével a játékosok valós mozdulataikat használva olyan sportágakban vehetnek részt, mint a futball, a röplabda, a bowling, a tenisz, a tollaslabda és a chambara. A széleskörű helyi és online többjátékos lehetőségek révén a családtagok és a barátok ugyanazon a konzolon** vagy online is csatlakozhatnak.

Előző cikkA Ford is csatlakozik az EU-hoz intézett felhíváshoz, aminek célja, hogy 2035-től kizárólag elektromos hajtású autókat lehessen értékesíteni
Következő cikknext@acer 2022: új prémium alakítható Chromebookok és Chromebook tablet