TechAddikt Notebook Acer next@acer 2022: új prémium alakítható Chromebookok és Chromebook tablet

next@acer 2022: új prémium alakítható Chromebookok és Chromebook tablet

Az Acer piacra dobta a vállalkozások, fogyasztók és családok számára tervezett új Chromebookjait, amelyek a legújabb, nagy teljesítményű frissítéseket és tartós MIL-STD 810H kialakítást kínálnak. Az extra funkciók segítségével az Acer Chrome OS ügyfelei a legtöbbet hozhatják ki eszközükből olyan funkciókhoz, mint a távmunka, a szórakozás, valamint a produktív munkavégzés útközben.


„Az Acer továbbra is vezető szerepet tölt be a prémium Chromebookok piacán, amelyek nagy teljesítményűek, funkciókban gazdagok, és pontosan azt a Chromebook-élményt nyújtják, amelyet ügyfeleink szeretnének” – mondta James Lin, az Acer Inc. notebookok, IT-termékek üzletágának vezérigazgatója. „Mivel az új generációk Chromebookjukra támaszkodnak, hogy még inkább részesei legyenek összekapcsolt világuknak – legyen szó munkáról vagy személyes projektekről –, az Acer innovációja lesz az alapja a produktív és megnyerő élményüknek.”
Acer Chromebook Spin 714 – Prémium technológia, nagy teljesítmény, átalakítható forma

Az Acer Chromebook Spin 714 (CP714-1WN) és az Acer Chromebook Enterprise Spin 714 a cég legújabb prémium Chromebookjaiként foglalnak el központi helyet. Ezek az Intel® Evo™ platformmal hajtott eszközök 12. generációs Intel® Core™ processzorokat használnak (Core i7-ig), hogy 20%-os teljesítménynövekedést biztosítsanak az előző generációkhoz képest olyan igényes feladatok megoldására, mint a kódolás, a videószerkesztés és a Steam-gaming. Az új Chrome OS-eszköz használatra kész, amikor a felhasználó is; másodpercek alatt felébred az alvó üzemmódból, és akár 10 órás[ ] akkumulátor-élettartamot vagy akár négy óra használatot biztosít 30 perces gyorstöltés után.

A 14 hüvelykes érintőképernyő élénk, 100%-os sRGB színtartománnyal és kétféle felbontási változatban érkezik: WQXGA (2560×1600) és WUXGA (1920×1200), mindkettő antimikrobiális Corning® Gorilla® Glass üveggel, hogy ellenálljon a foltoknak és a szagot okozó baktériumoknak[ ]. A magasabb, 16:10-es képarány további képernyőterületet biztosít a diákok és szakemberek számára vázlatkészítéshez, jegyzeteléshez, az alkalmazásokhoz való hozzáféréshez a 4.096 szintű nyomásérzékenységet biztosító USI stylus tollal.

A videokonferenciákra optimalizált Acer Chromebook Spin 714 Full HD MIPI webkamerával, ideiglenes zajcsökkentési technológiával és duális tömbű mikrofonokkal rendelkezik, míg a két felfelé néző hangszóró DTS Audio-val és intelligens erősítővel kiváló minőségű, torzításmentes hangzást biztosít. Az Acer Chromebook Spin 714 számos kényelmi funkciót tartalmaz, melyek közé tartozik a Wi-Fi 6E, a Bluetooth 5.2, a háttérvilágítással rendelkező billentyűzet és az egy HDMI-portot és két Thunderbolt™ 4-portot tartalmazó sor. Az opcionális ujjlenyomat-olvasó gyors és biztonságos felhasználói bejelentkezést tesz lehetővé.

z Acer Chromebook Spin 714 prémium és átalakítható kialakítása segíti a felhasználókat annak számtalan funkciója kihasználásában. Az elegáns alumínium váz amerikai MIL-STD 810H [ ], [ ] katonai szintű tartóssággal rendelkezik, amely védi a horpadásokkal és leejtésekkel szemben, valamint az átalakítható 360 fokos csuklópántok lehetővé teszik az átalakítást különféle beállítások és felhasználások céljából.

Acer Chromebook Tab 510 – Rendkívül hosszú élettartamú táblagép opcionális LTE-vel

Az Acer bemutatta az új Acer Chromebook Tab 510 (D652N/D652NL) táblagépét, strapabíró és hordozható dizájnnal, valamint azzal az előnnyel, hogy a Chrome-ot megfelelő táblagépes formában vihesse magával. Az Acer Chromebook Tab 510 kiváló konferenciaélményt biztosít a 10,1 hüvelykes IPS 16:10 képarányú WUXGA (1920 x 1200) Full HD kijelzővel, 5 megapixeles MIPI előlapi webkamerával videohívásokhoz és egy 8 megapixeles, a világra néző MIPI kamerával képek rögzítéséhez.

A Snapdragon® 7c Gen 2 Compute Platform segítségével a felhasználók mindig csatlakozhatnak az opcionális 4G LTE-hez, így a Wi-Fi-re való támaszkodás nélkül is kapcsolatban maradhatnak. Egyetlen töltéssel akár 11 órás akkumulátor-üzemidővel[1] az Acer Chromebook Tab 510 optimális az útközbeni használatra, így tökéletes társ egy mozgalmas nap során.

A legnehezebb napoknak is ellenálló Chromebook táblagép megfelel a MIL-STD 810H[3] katonai szabványoknak, ütésálló vázával, ütéselnyelő sarokütközőivel és megerősített kialakításával, amely megvédi az akár 122 cm-ről (48 hüvelyk) való leejtéssel szemben. Ráadásul az érintőképernyő felülete antimikrobiális Corning® Gorilla® Glass üveggel van felszerelve, amely csökkenti a foltokat okozó mikroorganizmusok növekedését.

Az Acer Chromebook Tab 510 egy dokkolható USI stylus tollat is magába foglal, amely 4096 érzékenységi szinttel rendelkezik. Az opcionálisan kapható Keyboard Folio Case lehetővé teszi a készülék notebookszerű használatát.

Acer Chrome OS Enterprise termékek

Vállalati felhasználók számára az Acer Chromebook Enterprise Spin 714 és Acer Chromebook Enterprise Tab 510 a Chrome OS üzleti lehetőségei révén modern élményt és olyan eszközöket biztosít a munkavállalók számára, amelyek gyorsak, beépített biztonsággal rendelkeznek, gyorsan telepíthetők, és csökkentik a tulajdonjog költségeit. Az Acer Chrome OS eszközök megszabadítják az IT-t a hétköznapi adminisztrációs feladatoktól, megkönnyítik az együttműködést, és biztonságos hozzáférést biztosítanak az adatokhoz és alkalmazásokhoz a felhőalapú munka számára.

Chrome OS és alkalmazástámogatás

Az új Acer Chromebookok Chrome OS-t használnak a gyorsabb rendszerindítási idő, egyszerű használat, biztonság és hosszabb akkumulátor-élettartam biztosítása érdekében. Támogatják a webalapú alkalmazásokat és a Google Play- applikációkat, így a felhasználók hozzáférhetnek mindenhez, amelyre a produktivitáshoz, a kreativitáshoz és egyebekhez szükségük lehet.