TechAddikt Szoftver Játék Megjelent a Paper Mario: Color Splash és a Mario Party: Star Rush

Megjelent a Paper Mario: Color Splash és a Mario Party: Star Rush

Super Mario újra készen áll, hogy átrohanjon, átugorjon és átszaltózzon a 2016-os év hátralévő részén régi és új címek keretében, kezdve a már kapható akció-kaland Paper Mario: Color Splash játékkal Wii U konzolon és a frenetikus Mario Party: Star Rush többjátékos bulival Nintendo 3DS készülékeken.

paper-mario-color-splash-techaddikt

November 11-től a játékosok újraélhetik a kezdeteket a Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System konzollal, decemberben pedig Nintendo 3DS készülékükön is megépíthetik saját pályáikat a Super Mario Maker for Nintendo 3DS keretében, illetve kipróbálhatják az első, kifejezetten okostelefonokra készített Mario játékot, a Super Mario Run személyében.

A már kereskedelmi forgalomban lévő Paper Mario: Color Splash egy mókás akció-kaland cím, amiben hősünk felfedezi, hogy Prism Sziget színei kezdenek eltűnni, majd magára vállalva a feladatot, nekilát felkutatni a rejtélyes módon köddé vált Nagy Festék Csillagokat. A Harci Kártyák és Festék Kalapácsa taktikus használatával, Mario gondolkodtató harcokban látja el ellenfelei baját és festi be Prism Sziget minden pontját a színes rejtély megoldása után kutatva.

Még több Mario akció landol ma a boltok polcain a Mario Party: Star Rush személyében Nintendo 3DS készülékekre. A sorozat legújabb része teljesen új módon közelíti meg a bulis szériát, gyorsabb játékmenettel, egyidejű körökkel és számos taktikai lehetőséggel. A Nintendo eShop kínálatából ingyenesen letölthető Mario Party: Star Rush – Party Quest szoftverrel* a játék egyetlen példányával legfeljebb négy játékos élvezheti a teljes többjátékos élményt saját Nintendo 3DS készülékén. A játékmódok egy része a Party Quest szoftver nélkül is kipróbálható a Download Play funkcióval.

A Mario Party: Star Rush megjelenése alkalmából ugyancsak mától kapható a Donkey Kong, a Wario, a Rosalina és a sötétben világító Boo amiibo figura a Super Mario Collection sorozatból. November 4-én ez a széria tovább bővül a Diddy Kong, Daisy és Waluigi amiibo figurákkal. A felsorolt új Super Mario Collection amiibo figurák mindegyike kompatibilis a Mario Party: Star Rush játékkal, valamint minden Mario Party 10 mentést tároló, kompatibilis amiibo figura beolvasásakor egy speciális kockát kap a játékos a Mario Party: Star Rush** játék Toad Scramble módjában.

Akiknek esetleg kimaradt a Mario Party 10, azoknak itt a remek lehetőség beszerezni, hiszen a játék nemrég csatlakozott a Nintendo Selects kínálatához a 3D-s Mario platformer SUPER MARIO 3D WORLD oldalán. A Nintendo Selects részeként kapható továbbá a New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U játék is, így rengeteg lehetőségetek van elmerülni a többjátékos Mario kalandokban. A Nintendo Selects címek 24.99 € áron érhetők el a Nintendo eShop kínálatából Wii U konzolon, de megvásárolhatók akár a Nintendo hivatalos oldaláról vagy dobozos formában is.

Akik szeretnének még több klasszikus Mario játékot felfedezni, megismerkedhetnek a bajszos hős kezdeteivel a november 11-től kapható Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System konzolon. A 30 előre telepített klasszikus NES címet tartalmazó konzolon a játékosok újraélhetik Mario első kalandjait a Donkey Kong és a Mario Bros. keretében, olyan ikonikus platformerek oldalán, mint a Super Mario Bros., a Super Mario Bros. 2 és a Super Mario Bros. 3, valamint a fejtörő alkotás a Dr. Mario.

Mario újabb mérföldkövet ér el decemberben a Super Mario Run megjelenésével, ami egy teljes értékű Super Mario Bros. platformer, kifejezetten mobil eszközökre fejlesztve. Mario magától fut előre és egy érintés segítségével ugorja át az akadályokat és kerüli ki az ellenfeleket, valamint kapja el a zászlórudat a pályák végén. A játékosoknak lehetőségük lesz ingyenesen kipróbálni a Super Mario Run egy részét, egy adott összeg kifizetését követően pedig a játék összes tartalmát elérhetik.

Ugyancsak decemberben jelenik meg a Super Mario Maker for Nintendo 3DS, melynek keretében bárhol, bármikor élvezheted a Mario pályákon való átjutás és megalkotásuk izgalmait. A Super Mario Maker Wii U változatának közel összes szerkesztő eszközével, interaktív leckéivel és egy másik játékossal lokálisan, közösen megalkotott pálya megosztásának lehetőségével számos opciót kínál az alkotásra. Az elkészített pályák interneten keresztül ugyan nem oszthatók meg, de az internetre csatlakozva a játékosok a Wii U verzió kiválasztott pályáin is játszhatnak. A Super Mario Maker for Nintendo 3DS továbbá 100 a Nintendo által készített pályát is tartalmaz teljesen új kihívásokkal – például minden érme összegyűjtése vagy minden ellenfél legyőzése -, így még több módon élvezheted a Mario kalandokat a decemberben megjelenő játékban.

Super Mario tovább erősíti jelenlétét 2016-ban a mától Nintendo 3DS készülékekre kapható Mario Party: Star Rush, Wii U konzolra kapható Paper Mario: Color Splash és az új Super Mario Collection amiibo figurákkal. Élvezz hat klasszikus Mario játékot a november 11-től kapható Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System konzolon és fedezz fel új Mario élményeket a decemberben megjelenő Super Mario Maker for Nintendo 3DS és Super Mario Run játékokban.