TechAddikt Szoftver Játék Megjelent az Animal Crossing: New Horizons ingyenes frissítése és fizetős kiegészítője is

Megjelent az Animal Crossing: New Horizons ingyenes frissítése és fizetős kiegészítője is

A szigetlakó játékosok életét gazdagító számtalan újdonság érkezett a Animal Crossing: New Horizons játékba, Nintendo Switch konzolra – és mindenki hivatalos az új lehetőségek felfedezésére.

Az összes Animal Crossing: New Horizons játékos számára a mai naptól elérhető ingyenes frissítés* új funkciókkal és lehetőségekkel bővíti a játékot. Ezek közé tartoznak az Animal Crossing sorozat olyan szereplői, mint például Brewster, aki The Roost kávézóját a múzeum második emeletén nyitja meg, vagy a matrózdalokat éneklő Kapp’n, aki hajójával különböző szigetekre viszi a játékosokat. A Harv-sziget plázájában pedig új üzletek nyíltak meg, köztük Katrina jósdája.

Az új frissítéssel a játékosok olyan új képességekre tehetnek szert, mint a főzés és a zöldségtermesztés, de számos más testreszabási lehetőség és funkció is megnyílik előttük. A giroidokat mostantól ki lehet ásni a földből, és a játékosok lakossági megbízottként olyan előírásokat is hozhatnak, amelyek csökkentik a gyomok növekedési sebességét, vagy arra sarkallják a lakosokat, hogy reggel korán keljenek fel. Még soha nem adódott annyi lehetőség, hogy a szigetet a saját életmódodhoz igazítsd, mint most, ráadásul ezek a frissítések mind ingyenesen elérhetőek lesznek.

Az ingyenes frissítés mellett a mai nap egy új, játékon belüli – nyaralótervezőkénti – hivatás kecsegtető kezdete is lehet az Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise kiegészítőnek köszönhetően. Ebben a fizetős DLC-ben** a játékosok csatlakoznak Lottie-hoz és a Paradise Planning csapatához, miközben egy szigetcsoport elbűvölő szigeteire utaznak. Itt megtervezhetik ügyfeleik álomnyaralóit, berendezhetik a sziget létesítményeit – például egy iskolát és egy éttermet is – és felfedezhetik az alkotás és a személyre szabás új módjait.

A játékosok a Paradise Planning csapatában végzett munka során elsajátított technikákat és megszerzett tárgyakat akár a saját szigetükön is felhasználhatják. Mivel az ügyfelek – köztük a sziget főbb lakóival – szívesen fogadják a játékosok lakberendezési ötleteit, az álomnyaralók megalkotásának lehetősége számtalan új és felfedezésre váró élményt kínál.

Az Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise a mai naptól 24,99 € / 22,49 GBP egyszeri díj ellenében megvásárolható a Nintendo eShopban, vagy a Nintendo Switch Online + Expansion Pack tagság részeként, további költségek nélkül élvezhető. Az ingyenes 2.0-ás verziójú frissítéssel, valamint az Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise kiegészítővel kapcsolatos további információkért kérjük, tekintsd meg az Animal Crossing: New Horizons Direct – 2021.10.15. (Nintendo Switch) videót.

A mai napon jelenik meg az Animal Crossing: New Horizons ingyenes 2.0-ás frissítése, valamint az Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise fizetős DLC.