TechAddikt Hardver QNAP Költséghatékony QNAP 8 portos, 2,5 GbE sebességű, nem menedzselhető switch: íme, a...

Költséghatékony QNAP 8 portos, 2,5 GbE sebességű, nem menedzselhető switch: íme, a QSW-1108-8T

A QNAP bemutatta a 8 portos 2,5 GbE nem menedzselhető switch-cset, a QSW-1108-8T-t.

A nyolc 2,5 GbE-es porttal, a plug-and-play telepítéssel, az automatikus hálózati hurokfelderítéssel és -blokkolással, valamint az auto-negotiation funkciókkal rendelkező QSW-1108-8T lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy költséghatékony módon frissíthessék az otthoni és üzleti hálózati környezetüket.

„Az egyik fő tényező, amely visszatartja az embereket az Ethernetes infrastruktúrák fejlesztésében a switch-csek és az adapterek költsége és elérhetősége. A QNAP határozottan elkötelezett a 2,5 GbE ökoszisztéma iránt, az új QSW-1108-8T switch pedig költséghatékony megoldást jelent az otthoni és üzleti felhasználók számára a meglévő Ethernet hálózatuk frissítéséhez.” – nyilatkozta Ricky Ho, a QNAP termékmenedzsere.

A QSW-1108-8T nyolc 2,5 GbE/NBASE-T RJ45 porttal rendelkezik, amelyek támogatják a 2,5G/1G/100M átviteli sebességet. A komplex beállítást nem igénylő QSW-1108-8T támogatja az auto-negotiation technológiát, amely optimalizálja az átviteli sebességet és a teljesítményt minden csatlakoztatott eszköz számára, emellett a beépített kezelési mechanizmus biztosítja a hálózati csomagok zökkenőmentes továbbítását. Ezenkívül tartalmaz egy hálózati hurokfelderítő technológiát is, amely automatikusan blokkolja az érintett portokat annak érdekében, hogy a hálózati környezet gyorsan visszatérjen a normál működéshez.

A QSW-1108-8T ventilátor nélküli kialakítással rendelkezik a csendes működés érdekében. Az egyedi szellőzőrácsos konstrukció segíti a hűtést, miközben fenntartja a nagy teljesítményt.

Előző cikkA BenQ az Inspired by Nature pályázaton keresztül támogatja a One Tree Planted kezdeményezést
Következő cikkMegjelent az Animal Crossing: New Horizons ingyenes frissítése és fizetős kiegészítője is