TechAddikt Hírek Megnyílt a világ legnagyobb AcerShopja Budapesten

Megnyílt a világ legnagyobb AcerShopja Budapesten

Új AcerShop nyílt Budapesten, immár az ötödik bolt ez a felhozatalban 9 év leforgása alatt. A dolog pikantériája, hogy a Váci úton létesített üzlet jelenleg a világon a legnagyobb AcerShop.

Tehát majd’ 10 év kellett ahhoz, hogy az álom megvalósulhasson: így lett teljes az a háromszög, amelyet Budapest és vonzáskörzetében körbezárnak az AcerShop üzletek.

Mindenképp figyelemre méltó a kezdeményezés, ugyanis pillanatnyilag világszinten is etalonnal számít a fővárosi AcerShop indítása: 170 négyzetméter alapterületen lett kialakítva a dizájn, a praktikus elrendezés, strukturált megközelítéssel. Fontos szempont volt a fejlesztésnél és kiépítésnél, hogy a nemzetközi trendek által működő shop-in-shop arculat itt is meglegyen, tehát dedikált részlegek és standok állnak a vásárlók rendelkezésére. Itt külön ki kell emelni a Predator részleget, ez rögtön a kedvencünkké vált, igaz, gyakorlatban nem tudtuk nagyon belemélyedni a részletekbe a meghívott vendégáradat miatt; szinte egy talpalatnyi hely sem maradt az újonnan nyílt AcerShop területén.

Speciális monitorfal is kialakításra került az új AcerShopban. Itt a mindenkori aktuális kínálat termékei közt lehet szemezgetni, sőt, össze is lehet gyakorlatban hasonlítani a fényerőt, szaturáltságot, kontrasztarányt, így valós tapasztalatokon alapuló vásárlást lehet eszközölni.

Átlagosan ötven-hatvan kiállított terméket lehet megszemlélni egyszerre a Váci út 16. szám alatti vadonatúj, a világ legnagyobb AcerShopjában. A kiemelt időszakokban nagyjából 3-4, de bármikor betérve átlag legalább két termékből professzionálisan felkészült értékesítő várja a vásárlókat.

Természetesen az AcerShophoz tartozó webshop is szoros párhuzamban van a bolttal, így a megrendelt termékeket ezen a helyszínen is minden további nélkül át lehet majd venni – kinek hogy kényelmesebb.

Az új belvárosi AcerShop az eddigi boltokhoz hasonlóképp követi az anyacég policyja szerinti megjelenést. Ez vonatkozik a bútorok kialakítására, színvilágára, dizájnjára is, tehát látható, hogy a bolt száz százalékban követi az Acer nemzetközi arculatát.

Külön meglepetéssel is kedveskedik a váci úti AcerShop az első 100 notebook vásárlónak: exkluzív ajándék jár minden megvásárolt notebookhoz, ami nem más, mint egy Acer bluetooth hangszóró.

Bővebb információ az AcerShop oldalán, IDE kattintva.

Még több fotó: Techaddikt.hu Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Canon technikával készítettük.
Szerkesztőségünk mobilinternet-hozzáférését a Telenor Magyarország biztosítja. Az Autóaddikt.hu Telenor Hello Data csomagot használ.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSDuplitec, Canon, Camera Kft., Telenor Magyarország
Utómunka hardver: Acer, ASUS

Szólj hozzá!