TechAddikt Szoftver Helium 10 Melyik Helium 10 verziót érdemes választani?

Melyik Helium 10 verziót érdemes választani?

Nyilvánvalóan ez sok mindentől – alapvetően az igényeinktől függ – egyéne válogatja. Cikkünkben összefoglaljuk a Helium 10 verziók közti különbségeket, és az árazásról is szót ejtünk.

Az alap Helium 10 verzió a Starter, 29 dollár/hónap áron,. A Product Research-ön belül a Black Box limitált, ugyan az Xray nem, de az Xray for Walmart viszont igen. A Keyword Research összes lehetősége – Cerebro, Cerebro for Walmart, Magnet, Magnet for Walmart mind limitáltak, a Keyword Sales, Advanced Brand Analytic pedig nem érhetők el ebben a csomagban. Az Insights Dashboard egyetlen eleme sem áll rendelkezésre, ha Starter csomagot választunk. Ugyanakkor az Analytics rész már nem ennyire korlátozott, hiszen a Market Tracker 1 lehetőséget biztosít, a Profits teljes egészében rendelkezésre áll. A többi funkció elérhetősége kapcsán érdemes a Helium 10 oldalára kattintani.

Az arany középutat a Helium 10 csomagjai esetében a Platinum jelenti, 79 dollárért havonta. Ez a legnépszerűbb választás; a Product Research a Walmart-ágat kivéve korlátlanul használható, a Keyword Research is, kivéve a Keyword Sales-t és az Advanced Brand Analytics-et. Az Insights Dashboard Access-e korlátlan, a My Products kategória viszont 1000-et engedélyez. Az Insights and Recommendations-rész viszont teljesen korlátlan. Az Analytocs Keyword Tracker-e 500 kulcsszóig remekel, a Market Tracker itt már három piacot képes feltérképezni.A Listing Optimizer Frankenstein-je, a Scribbles mind korlátlanok, míg az Analyzer 50 használatot engedélyez.

229 dolár/hó áron férhető hozzá a Diamond csomag, amely alapvetően minden fontos és hasznos dolgot egyesít. Mi is ezt használjuk, és a további cikkeink e témában fognak íródni, személyes használatra és tapasztalatokra építve. Természetesen vállalkozó kedvű olvasóinknak ezt a csomagot ajánljuk, hiszen így egész biztos, hogy semmiben sem szenvedünk hiányt, ami az optimális használathoz kell.

Aki pedig a teljes maximumot – a Diamond csomag mellett – akarja kihozni a Helium 10-ből, az 349 dollárért havonta megkapja a Diamond mellé az Adtomic-ot is, mely révén PPC kampámyolkat lehet indítani és koordinálni, AI közreműködéssel érkeznek az észrevételek a rendszer által, valamint fejlett sablonokat is kaphatunk.

Jelentős kedvetményekkel szerezheted be most a Helium 10-et, a linkre kattintva: 

HTTPS://BIT.LY/3KCOX3D