TechAddikt Hírek Minden Acer notebookra 3 év teljeskörű garancia 2019. augusztus 1-étől

Minden Acer notebookra 3 év teljeskörű garancia 2019. augusztus 1-étől

Mint ismeretes, a világ egyik vezető IT gyártója és egyben brandje is az Acer – így nem meglepő, hogy az egyik legfontosabb kitétel a vásárlói elégedettség. Mindezek tekintetében remek opciót ajánl a gyártó, amely természetesen Magyarországon is elérhető lesz. Mielőtt kitérnénk a részletekre, jöjjön egy kis kitekintő összefoglaló!

Nézzük akár a mérnöki tervezés folyamatát, vagy akár a társított extra szolgáltatásokat: az Acer legfőbb célja mindig is a legoptimálisabb felhasználói élmény elérése volt. Ez természetesen hűen tükrözi az Acer szlogenjét és küldetését is, melynek mottója: a korlátok ledöntése az ember és a technológia között.

Természetesen az elmúlt évek során az Acer hazai márkaképviseletei és nagyban igyekeztek hozzájárulni az ügyfelek elégedettségének növeléséhez. Több folyamatos promóció is terítékre került, melyek egyebek mellett magukba foglalták a díjmentes garancia kiterjesztését, a központi szervizcenter kibővítését is. Az acer.hu támogatás aloladalának tartalma is kibővült jelentősen, ezzel is szilárdítva a márka küldetéstudatát.

Biztosan sokan emlékeznek a tavalyi, 2018-as budapesti hivatalos márkaszerviz megnyitójára is. A létesítmény a legmagasabb nemzetközi követelményeknek tesz eleget felszereltségében és küllemében egyaránt – ráadásul a dizájn az Acer központi irányelveit figyelembe véve került kialakításra.

Az Acer ügyfelei a márkaszerviz megnyitása óta szabadon dönthetnek arról, hogy személyes ügyintézést, vagy háztól-házig garanciaszolgáltatást választanak. Mindkét opció ideális lehet adott helyzetekben, de mindenképp az ügyfélkényelem és a teljes körű szolgáltatás biztosítása az elsődleges.

Az Acer magyarországi képviselete idén újabb kitűnő opciót vezet be: augusztus 1-étől a teljes notebook paletta – beleértve az Aspire, a Swift, a Nitro, a Travelmate és az Extensa vonalat is – felzárkózik garanciaintervallumban a Predator termékcsaládhoz. Tehát minden Acer notebookra 3 év gyári garancia kerül értékesítésre – mindez független a megvásárolt termék vételárától, vagy bármilyen egyéb promóciótól.

Tehát augusztus 1-től minden egyes megvásárolt Acer notebook 3 teljeskörű garanciát kap garanciafüzettel, kapcsolódó számlával. Utóbbiak megléte feltétel lesz a garancia esetleges érvényesítéséhez. A vásárlók természetesen a 3 év teljes időtartama alatt szabadon választhatnak a háztól-házig szolgáltatás, valamint a budapesti Acer Márkaszerviz (1147 Budapest, Öv utca 185) személyes felkeresése közt.

Az alábbi Acer notebook szériákra érvényes 2019. augusztus 1-től a 3 év teljes körű garancia:

Aspire sorozatok (1,3,5,7)
Spin sorozatok (1,3,5,7)
Swift sorozatok (1,3,5,7)
Nitro sorozatok (5,7)
Predator sorozatok (Helios, Triton)
Travelmate (B,P,X)
Extensa
ConceptD sorozat