TechAddikt Hírek next@acer CONNECTED TOGETHER 2020: a gyártó megtartotta online sajtótájékoztatóját

next@acer CONNECTED TOGETHER 2020: a gyártó megtartotta online sajtótájékoztatóját

Rendhagyó módon vezényelte le októberi sajtóeseményét az Acer. A next@acer termékújdonságokat bemutató online event számos újdonsággal szolgált.

Tematikusan osztották fel a nagyjából háromnegyed órás profi módon leforgatott sajtótájékoztatót – ami sokkal inkább volt ismeretterjesztő kisfilm-jellegű, mint unalomba fulladó, monoton fejtágítás. Olyan online közvetítés volt ez, ami ténylegesen lekötötte a nézőt, Youtube, Facebook felületeken, valamint az Acer hivatalos, globális weboldalán.

Rövid összefoglaló következzen a bemutatott termékekből és szolgáltatásokból, azonban hamarosan bemutatjuk egyenként is a szóban forgó tételeket a Techaddikt.hu hasábjain.

Porsche Design Acer Book RS

A Porsche Design és az Acer új partnerségbe fogott, amely egyesíti a Porsche Design funkcionális tervezési filozófiáját és mérnöki gondolkodásmódját az Acer technológiai újításaival és a globális számítógépes szegmens mélyen gyökerező tudásával. Mindkét fél arra törekszik, hogy egyedi, korszerű termékekkel rukkoljon elő a jövőben.

Az első együttműködésben kifejlesztett termék egy csúcskategóriás notebook, amely egyesíti a fejlett technológiákat a purista és a minimalista design elemekkel.

Új LED- és lézerprojektorok

Az Acer a mai sajtótájékoztatón online jelentette be négy projektor-szériájának frissítését új, továbbfejlesztett modellekkel mind a LED, mind a lézer mainstream kategóriákban, valamint két nagy teljesítményű verziót is üzleti és kereskedelmi használatra. Ezek az új modellek tartalmazzák a kategóriájuk legjobb, vezeték nélküli LED 1080p projektor-technológiáját 3000 lumen fényerővel, a nagy energiahatékonyságú és teljesítményű lézer projektorok 3100 lumen fényerőt is elérnek. Emellett három új Acer monitort jelentettek be üzleti és otthoni felhasználók számára: a szembarát Acer B248Y-t, a HDR-képes Acer CBL272U-t és az Acer BL270-et gyakorlatilag oldalsó kávakeretek nélkül.

Új Concept D PC-k

Az Acer szintén ma, a next@acer globális sajtótájékoztatóján új és frissített termékeket jelentett be a ConceptD PC-kínálatán belül, amely a professzionális és lelkes alkotók számára tervezett prémium PC-k brandje. Az új ConceptD 300 egy erőteljes mid-tower közepes toronyházba épített PC, alapvetően BIM és CAD projektekhez, valamint intenzív 3D modellezéshez, megjelenítéshez és animációhoz tervezve. Ezenkívül a ConceptD 7 és ConceptD 7 Pro noteszgépek immár a 10. generációs Intel Core processzorokkal és az Acer új Vortex Flow hűtéstechnológiájával is rendelkeznek.

Új Chromebook

Az Acer piacra dobta első, a Qualcomm Snapdragon 7c platformra épített Acer Chromebook Spin 513-at (CP513-1H/CP513-1HL) és az Acer Chromebook Enterprise Spin 513-at. Az új modellek ultra-hordozható kialakítást párosítanak gyors és hatékony teljesítménnyel, hosszú akkumulátor-üzemidővel és opcionális 4G LTE mobilkapcsolattal a mindig csatlakoztatott élmény érdekében.

Frissített Swift, Spin és Aspire sorozatok

Az Acer népszerű Swift, Spin és Aspire termékportfólió keretein belül bemutatta az erőteljes új konzumer noteszgépek sorozatát, amelyek mindegyike az új 11. generációs Intel Core processzorokkal szerelt, Intel Iris Xe grafikával. Az ultra-hordozható számítógépes tervezés új területekre történő elterjesztésére tervezett frissített eszközök intuitív funkciókkal, feltűnő esztétikával és a legújabb technológiával rendelkeznek, vékony és könnyű csomagolásban.

Új Predator és Nitro gaming monitorok

Az Acer kibővítette díjnyertes monitorválasztékát egy új, a gamerek széles körének megfelelő, nagyméretű monitorcsaláddal, a csúcstechnológiát igénylő elit szakemberektől kezdve az alkalmi gamerekig bezárólag. Mindemellett az Acer az első márka, amely TÜV Rheinland Eyesafe tanúsítvánnyal rendelkező játékra kiélezett monitorokat kínál, amelyeket úgy terveztek, hogy szelektíven kiszűrjék a kék fényt, miközben megmaradnak az éles és élénk színek a kijelzőn.

Sigridwave, az AI fordító Planet9-hez

Az Acer ma bemutatta a SigridWave In-Game Live AI Translator for Planet9-et is, a következő generációs eSports platformot. A SigridWave-t kifejezetten a játékterminológia és a szakzsargon kezelésére tervezték. Az Acer számos frissítést jelentett be a Planet9 által kínált versenyképes játékélményre vonatkozóan, nevezetesen a csapat- vagy márkaklubok létrehozásának lehetőségét és a versenyek befogadására szolgáló keretrendszer bevezetését.